EVIASPORTS Β' ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σαν Σήμερα (7/6/2015): Ηρακλής Ψαχνών-Καλλιθέα 1-1 (video)

Παρά το 1-1 στα Ψαχνά με την Καλλιθέα υποβιβάστηκαν και μαθηματικά οι Ευβοιώτες, για την 9η αγωνιστική των πλέι άουτ της Football League.

Μέχρι και το τελευταίο λεπτό της τελευταίας αγωνιστικής των πλέι άουτ του Νότιου Ομίλου θα μάχεται η Καλλιθέα για την παραμονή της στη Β’ Εθνική μετά το ισόπαλο 1-1 στα Ψαχνά με τον Ηρακλή. Το απόγευμα της Κυριακής (7/6), λοιπόν, οι «κυανόλευκοι» δεν κατάφεραν να πάρουν το πολύτιμο διπλό, ωστόσο αν νικήσουν στην τελευταία αγωνιστική τον αδιάφορο Αχαρναϊκό θα πανηγυρίσουν τη σωτηρία τους.

Στον αντίποδα, οι Ευβοιώτες κάνουν ήδη πλάνα για τη Γ’ Εθνική, αφού ο υποβιβασμός τους επικυρώθηκε και μαθηματικά.

Σε ό,τι αφορά την εξέλιξη της αναμέτρησης, η Καλλιθέα ευτύχησε να προηγηθεί μόλις στο 3ο λεπτό με το σουτ του Γιαννίτση μέσα από τη μεγάλη περιοχή, για να αγγίξει την ισοφάριση η ομάδα του Τίμου Καβακά στο 14′, αλλά το σουτ του Πουλάκου από καλή θέση έδιωξε σε κόρνερ ο Κατσούλης.

Στο 25′ ο Μασάδο με ωραία εκτέλεση φάουλ υποχρέωσε τον Μανιάτη σε δύσκολη επέμβαση, για να απαντήσουν στις ευκαιρίες οι γηπεδούχοι με το σουτ του Πολίτη στο 27′, που πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι του Κατσούλη.

Στο 45′ το δυνατό σουτ του Γουόρντεν από το ύψος της περιοχής της Καλλιθέας έφυγε πάνω από την εστία του Κατσούλη και το 0-1 ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου, για να ακολουθήσει ένα δεύτερο σαρανταπεντάλεπτο, που ήταν σε γενικές γραμμές μέτριο.

Πάντως, οι γηπεδούχοι ήταν πιο δραστήριοι και τελικά έφτασαν στο γκολ στο 78ο λεπτό, όταν ο Πολίτης έκανε τη σέντρα στη μεγάλη περιοχή και ο Παλαιολόγος με κεφαλιά σκόραρε και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Λαμπρόπουλος του Συνδέσμου Ηλείας με βοηθούς τον Σταθόπουλο του Συνδέσμου Ηλείας και τον Αναστόπουλο του Συνδέσμου Αρκαδίας.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Τίμος Καβακάς): Μανιάτης, Παληγεώργος, Ραπτάκης, Τσούπρος, Πολίτης, Παλαιολόγος, Μπακομήτρος (40′ Γουόρντεν), Τσιμόντζι, Μάκο (68′ Ίβκοβιτς), Ενρίκο (53′ Mπαλαράμπε), Πουλάκος.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Παντελής): Κατσούλης, Λεβέντης, Παγώνης, Πίκολο, Γιαννίτσης, Ρουσάκης, Κατσικογιάννης (61′ Αριανούτσος), Μασάδο (70′ Φράγκος), Αρναρέλλης (83′ Μπέλης), Σταμόπουλος, Ντουρμισάι.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Ηρακλής Ψαχνών-Καλλιθέα 1-1, Παναιγιάλειος-Ερμιονίδα 2-0, Επισκοπή-Αχαρναϊκός 0-1.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Αχαρναϊκός 26, Παναιγιάλειος 20, Καλλιθέα 18, Ερμιονίδα 18, Ηρακλής Ψαχνών 13, Επισκοπή 1.

Πηγή: kontastaspor.blogspot.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Πέρσι… σαν σήμερα (6/12/2022)

eviasports

EVIASPORTS LIVE SCORE (ΚΥΡΙΑΚΗ 25/9)

eviasports

Β’ ΕΠΣΕ: Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής (19-20/11)

Κώστας Λαγός