EVIASPORTS ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΤΗΛΕΣ

Αν. Ντάμπος: Πρωταθλητής στη Γ’ Εθνική με Αχέροντα Καναλακίου! (videos)

Πρωταθλητής με τον Αχέροντα Καναλακίου στον πέμπτο όμιλο της Γ’ Εθνικής αναδείχτηκε ο Ανδρέας Ντάμπος. Έτσι θα έχει την ευκαιρία επιπρόσθετα να διεκδικήσει την άνοδο στην παραπάνω κατηγορία με την ομάδα του, μέσω των πλέι οφ.

Ο Ευβοιώτης μεσοεπιθετικός πήρε μεταγραφή στην ομάδα του Καναλακίου απ’ την Αρτάκη, λίγο πριν την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής και είχε σημαντικό και βασικό ρόλο στην πορεία πρωταθλητισμού του Αχέροντα (στον οποίο συνάντησε ξανά τον Δημήτρη Βέρμπη, με τον οποίο συνυπήρξαν και στην Κηφισιά, και είχαν εξαιρετική ποδοσφαιρική ‘χημεία’), ο οποίος ‘κλείδωσε’ την πρώτη θέση στον όμιλο στο ματς της περασμένης Τετάρτης 2/6 με την Πρέβεζα (1-0), συμπληρώνοντας πέντε συνεχόμενες νίκες (7 νίκες-1 ισοπαλία-1 ήττα απ’ την επανέναρξη και μετά, 31 βαθμούς συνολικά σε 12 ματς).

Ο Ανδρέας Ντάμπος πανηγυρίζει με τη φανέλα του Αχέροντα Καναλακίου την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, το οποίο εξασφάλισε και μαθηματικά με τη νίκη 1-0 επί της Πρέβεζας.

Συμμετείχε και στα εννιά παιχνίδια της ομάδας του, απ’ το ‘restart’ της κατηγορίας και μετά, σημειώνοντας 1 γκολ και μοιράζοντας 2 ασίστ. Την προσεχή Κυριακή 6/6 ο Αν. Ντάμπος θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με τον Αχέροντα για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής (εκτός έδρας με Μεσολόγγι), και έπειτα εκείνος και οι συμπαίκτες του θα μπουν για τα καλά σε ρυθμούς πλέι οφ, όπου θα τεθεί αντίπαλος με έναν ακόμη Ευβοιώτη, τον Λάμπρο Πολίτη, που και εκείνος αναδείχτηκε πρωταθλητής, στον τρίτο όμιλο της Γ’ Εθνικής, με την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Κ12 ΕΠΣΕ (Δ’ ΟΜΙΛΟΣ): Ατρόμητος Αλιβερίου-Όλυμπος Γυμνού 3-3 (photos+video)

Κώστας Λαγός

ΝΟ Αλιβερίου: Χριστουγεννιάτικη χοροεσπερίδα στις 22/12

Κώστας Λαγός

ΠΑΙΔΩΝ ΕΠΣΕ: Πρόγραμμα & διαιτητές (13-14/4)

Κώστας Λαγός