EVIASPORTS Δ' ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σαν Σήμερα (30/5/2012): Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου-Παρνασσός 2-0 (video)

Ο Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου κέρδισε με 2-0 τον Παρνασσό Αράχωβας, σαν σήμερα 30/5, για την 4η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου στη Δ’ Εθνική.

Η ομάδα της Εύβοιας, που με τη νίκη της εξασφάλισε την άνοδο, άνοιξε το σκορ στο 39′ με σουτ απ’ τα πλάγια του Τριανταφύλλου. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι τελικά ‘κλείδωσαν’ τη νίκη τους στο 88′ με τελική προσπάθεια του Νόνα, με την ομάδα της Αράχωβας να παρουσιάζεται και εκείνη επικίνδυνη, αλλά και άτυχη έχοντας τρία δοκάρια.

Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου (Γιάννης Καρβέλης): Α. Γιάνναλος, Αγγελάκης (72′ Λύκος), Ρουμπής (68′ Μπασινάς), Αυλωνίτης, Τ. Γιάνναλος, Νόνας, Τριανταφύλλου, Τσούτης, Αργύρης, Μακαντάσης (59′ Σπανός), Ζαχαριάς.

Παρνασσός Αράχωβας (Νίκος Γεωργακόπουλος): Δημητράς, Περβέλης, Μανώλης (75′ Παπαχαραλάμπους), Ντέμος, Γκαλαμέλος, Καλύβας, Κοντογώνης, Γκικόπουλος, Καράι (45′ Ξεπλάτης), Καλλέργης, Μίχας.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου-Παρνασσός Αράχωβας 2-0, Αχιλλέας Δομοκού-Αίολος Καρπενησίου 3-0.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου 10, Αχιλλέας Δομοκού 9, Παρνασσός Αράχωβας 4, Αίολος Καρπενησίου 0.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Basketball Summer Camp από τις Κονίστρες!

Παναγιώτης Νικολάου

Κ14 ΕΠΣΕ: Πρόγραμμα & διαιτητής (16/3)

Κώστας Λαγός

ΔΟΑΠΠΕΧ: Επαναλειτουργία Δημοτικού Σταδίου Χαλκίδας

Κώστας Λαγός