ΣΤΗΛΕΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Προγνωστικά Σαββάτου. Αγγλικός εμφύλιος μέχρι 11.00

Προετοιμάζει τη Μάντσεστερ Σίτι εδώ και καιρό ο Πεπ για αυτό το ματς στα προγνωστικά Σαββάτου. Σε μια χρονιά που λόγω της καθυστερημένης έναρξής της, τα ματς ήταν απανωτά και σχεδόν όλες οι ομάδες έβγαζαν τραυματισμούς και κούραση, αυτός διαχειριζόταν άψογα το ρόστερ του, με rotation για σεμινάρια προπονητικής.

Πρακτικά πλήρης, με το γνωστό της 4-3-3: κάτω από τα δοκάρια ο Έντερσον, στα αριστερά ο Ζιντσένκο έχει σαφές προβάδισμα έναντι του Κανσέλο, Στόουνς και Ντίας δεν κουνιούνται από τα στόπερ, ενώ δεξιά θα βρίσκεται ο Γουόκερ. Η εμπειρία του Φερναντίνιο είναι τεράστια για να μείνει στον πάγκο και φαίνεται πως θα πάρει τη θεση του Ρόντρι στα χαφ, ενώ μπροστά του θα βρίσκονται οι Γκουντογκάν και Μπερνάντο Σίλβα. Αριστερά στην επίθεση η αποκάλυψη του Πεπ, ο Φόντεν, δεξιά ο Μαχρέζ, και σε ρόλο ψεύτικου εννιαριού ο παιχταράς Ντε Μπρόινε.

Στο στρατόπεδο των Λονδρέζων, δύο είναι οι πονοκέφαλοι του Τούχελ. Η ετοιμότητα των Μεντί και Καντέ, αν και ο Γερμανός τεχνικός δήλωσε αισιόδοξος.

Αν δεν μπορέσει να αγωνιστεί ο Γάλλος τερματοφύλακας, ο Κέπα είναι αυτός που θα πάρει τη θέση του. Δύσκολα θα αλλάξει το 3-4-2-1, με την τριάδα των στόπερ να αποτελείται από τους Ρούντιγκερ, Τιάγκο Σίλβα και Τζέιμς. Η λογική λέει πως ο Καντέ θα σφίξει τα δόντια και θα αγωνιστεί δίπλα στον Ζορζίνιο, με τους Τσίλγουελ και Αθπιλικουέτα να καλύπτουν αριστερό και δεξί άκρο αντίστοιχα. Στην κορυφή θα βρεθεί ο Βέρνερ, με τους Μάουντ και λογικά Πούλισιτς να κινούνται πίσω του.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και τα καλύτερα προγνωστικά

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Στοίχημα: Γαλλικές επιλογές σε μεγάλες αποδόσεις!

eviasports

2004: Λήλας Βασιλικού-Προοδευτική 1-0

eviasports

Στοίχημα: Δύο επιλογές από το Τσάμπιονς Λιγκ

eviasports