ΜΠΑΣΚΕΤ

Εκλογές ΕΟΚ: Δημοσιεύτηκε η ΚΥΑ, οριστική η αναβολή των εκλογών!

Η ΚΥΑ που εκδόθηκε το απόγευμα του Σαββάτου οδηγεί οριστικά και επίσημα πλέον τις προγραμματισμένες για αύριο εκλογές της ΕΟΚ στη Λ. Αλεξάνδρας, σε αναβολή!

Η σημερινή απόφαση ήρθε να επισημοποιήσει τη χθεσινή δήλωση του Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Χαρδαλιά, για απαγόρευση Γενικών Συνελεύσεων και εκλογών σε περιπτώσεις που τα μέλη είναι περισσότερα από 150.

Πλέον, αναμένεται να οριστεί όπως όλα δείχνουν νέα διοίκηση από το Πρωτοδικείο, καθώς η τωρινή διοίκηση έχει ημερομηνία έως 30/5, για να οδηγηθεί πλέον η ΕΟΚ σε ψηφιακές εκλογές.

Αναλυτικά το περιεχόμενο της ΚΥΑ για τις εκλογές σε ομοσπονδίες στις οποίες τα εγγεγραμμένα μέλη υπερβαίνουν τα 150: “Πάσης φύσεως εκλογές αιρετών εκπροσώπων και οργάνων διοίκησης, καθώς και γενικές συνελεύσεις διενεργούνται δια ζώσης, σύμφωνα με το πρωτόκολλο των συνεδρίων (Παράρτημα 14), εφόσον τα εγγεγραμμένα μέλη δεν υπερβαίνουν τα εκατόν πενήντα (150).

Στις περιπτώσεις που τα εγγεγραμμένα μέλη είναι εκατόν πενήντα (150) και άνω, οι εκλογές και οι γενικές συνελεύσεις πραγματοποιούνται με ψηφιακά μέσα. Εξαιρούνται από την εφαρμογή του προηγούμενου εδαφίου οι εκλογικές διαδικασίες που, κατά την έναρξη ισχύος της παρούσας, έχουν ήδη εκκινήσει με φυσική ή επιστολική ψήφο και για τις οποίες έχουν υποβληθεί σχετικά πρωτόκολλα ασφαλείας“.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Οι ‘αριθμοί’ στο Κύμη-Προμηθέας!

Κώστας Λαγός

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: Με ποιους όρους θα επιστρέψουν οι φίλαθλοι στα γήπεδα

eviasports

Γ. Γκαγκαλούδης: ‘Αν δεν θες να παίξεις, είσαι αντίθετος με την επανέναρξη του αθλητισμού’

eviasports
-->