EVIASPORTS Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σαν Σήμερα (28/5/2014): Αρτάκη-Βελούχι 6-0

Καταιγιστική η Αρτάκη διέλυσε τον ΑΠΟΚ Βελούχι με 6-0 και οι ελπίδες της για άνοδο στη Γ’ Εθνική, αυξάνονται.

Ο χορός των τερμάτων ξεκίνησε στο 4ο λεπτό με το Μαστροκώστα με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ να γράψει το 1-0. Τρία λεπτά αργότερα ο Καραχάλιος θα αλλάξει την μπάλα με τον Μαστροκώστα και θα κάνει τα τέρματα της Αρτάκης δύο. Στο 18΄ ο Κάραλης με δυνατό βολέ έξω από την περιοχή θα στείλει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Βλάχου. Το 3-0 και πάλι ο Καραχάλιος στο 33΄ που πρόλαβε την έξοδο του Βλάχου και τσιμπώντας την μπάλα, την έστειλε στα δίχτυα του Βελουχίου. Στο 36′ δεύτερο δοκάρι για την Αρτάκη με τον Ευσταθίου αυτήν τη φορά.

Στο 51′ τρίτο γκολ για τον Καραχάλιο, μετά από μεταβίβαση του Μαστροκώστα και όμορφο τελείωμα του πρώτου. Στο 57΄ σέντρα του Ρούσσου και πλασέ του Ζαχαριά, αποκρούει ο Βλάχος και στην συνέχεια ο Κρασάς. Στο 62΄ το δυνατό σουτ του Μαστροκώστα, αποκρούει ο Βλάχος και στην επαναφορά ο Μακαντάσης κάνει το 5-0. Στο 65΄ το σουτ του Ευσταθίου, αποκρούει με τα πόδια ο τερματοφύλακας. Στο 67΄ γίνετε το τελικό 6-0 με τον Ευσταθίου από το ύψος του πέναλτι να πλασάρει σωστά μετά τη σέντρα του Ρούσσου. Μετά το 70ο λεπτό η Αρτάκη κάνοντας συντήρηση δυνάμεων απλά κρατούσε την μπάλα μέχρι το σφύριγμα της λήξης από την διαιτητή του αγώνα κα Μήτση. Μετά από αυτό το παιχνίδι η Αρτάκη παραμένει πρώτη με 10 βαθμούς και όλα θα κριθούν στο τελευταίο παιχνίδι στην Αρτάκη με το Οπούντιο Μαρτίνου, ενώ πριν από αυτό θα αγωνιστεί στην Αράχοβα με τον Παρνασσό.

ΑΟΝ Αρτάκης (Δημήτρης Παναγιώτου): Γκόγκος, Γκούρλας, Γκάβαλης (46′ Κιούσης), Ζαχαριάς, Καμάρας (66′ Κανάρης), Κάραλης, Παπαδόπουλος, Καραχάλιος (56′ Ρούσσος), Μαστροκώστας, Μακαντάσης, Ευσταθίου.

ΑΠΟΚ Βελούχι (Γιάννης Φλωράκης): Βλάχος (Παπαβασιλείου), Τσιλιμέκης Δ., Σιγκελόπουλος (76′ Τσιλιμέκης Θ.), Κρασιάς, Φαρμάκης, Ντουφέκιας, Χάφους, Αντωνίου, Φλωράκης, Μπακαλίδης (34′ Μπάμπε), Κουτσουπιάς.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Αρτάκη-Βελούχι 6-0, Οπούντιος-Παρνασσός 1-0.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Αρτάκη 10, Οπούντιος 8, Παρνασσός 4, Βελούχι 0.

Πηγή: eviaportal.gr

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΠΑΙΔΩΝ ΕΠΣΕ: Ορισμός αγώνα πρωταθλήματος

Κώστας Λαγός

ΑΠΟ Καστέλλας: Παρέμειναν Γιώρ. & Γιάν. Αργύρης

Κώστας Λαγός

Διαιτησία: Μάθημα για τα ‘Hot Topics’ (photos)

Κώστας Λαγός