EVIASPORTS.GR ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

Ντ. Κνεζέβιτς: ‘Ένα μεγάλο μπράβο στα κορίτσια, γιατί έχουν υπερβάλλει εαυτόν’

Δηλώσεις του προπονητή των Αβαντίδων Ντράγκαν Κνέζεβιτς, μετά το τέλος του αγώνα της ομάδας του με τον Αστέρα Ρεθύμνου, για την πέμπτη αγωνιστική του δεύτερου ομίλου της Α’ Εθνικής γυναικών.

‘Παρόλο που δεν κάναμε το καλύτερο μας παιχνίδι, φτάσαμε στον στόχο μας. Δεν ξεκινήσαμε καλά, όχι ότι κινδυνέψαμε ιδιαίτερα πέρα από ένα μακρινό δοκάρι που είχε ο αντίπαλος με ένα πλαϊνό φάουλ, βέβαια είχαμε μετά και εμείς δοκάρι με τη Νεοφύτου, αλλά δεν είχαμε την κυκλοφορία της μπάλας που είχαμε σε άλλα παιχνίδια και βέβαια είχαμε την ατυχία να μείνουμε με δέκα παίκτριες από το πρώτο ημίχρονο. Όμως διαχειριστήκαμε καλά το ματς μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε κάποιες αλλαγές στον τρόπο παιχνιδιού, αναγκαστικά, γιατί ακριβώς είχαμε μια παίκτρια λιγότερα απ’ τον αντίπαλο μας. Δείξαμε πολύ καλύτερο πρόσωπο στο δεύτερο ημίχρονο, παρά το αριθμητικό μας μειονέκτημα,. Βοήθησαν πολύ οι παίκτριες που μπήκανε με αλλαγή. Δημιουργήσαμε σίγουρα 4-5 πολύ καλές ευκαιρίες, απ’ τις οποίες σε μία βάλαμε γκολ και είχαμε και δύο ακυρωθέντα γκολ για οφσάιντ, που ειδικά για ένα απ’ τα δυο δεν είμαι σίγουρος, η δεύτερη ήταν σίγουρα.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα κορίτσια και ένα μεγάλο μπράβο, γιατί έχουν υπερβάλλει εαυτόν πράγματι, με πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες, με πολύ ζέστη, με λιγότερη παίκτρια έχουν καλύψει τα μέτρα στο γήπεδο, έχουν τρέξει και έχουν δώσει το κάτι παραπάνω η κάθε μία.

Τώρα ευτυχώς έχουμε και το παιχνίδι με τη Σπάρτη, που δεν παίζουμε, και έτσι ξετιμωρείται η Μελισσού, κάτι πολύ σημαντικό, γιατί είναι ακριβώς σημαντική παίκτρια για την ομάδα μας. Θα ξεκουραστούμε λίγο. Παρασκευή και Σάββατο θα κάνουμε προπόνηση, Κυριακή θα έχουν ρεπό και Δευτέρα-Τρίτη προετοιμασία για το παιχνίδι της Τετάρτης, που είναι πολύ σημαντικό, με τον Οδυσσέα Γλυφάδας’.

Α’ ΕΘΝΙΚΗ (ΓΥΝΑΙΚΩΝ): Αστέρας Ρεθύμνου-Αβαντίδες 0-1

Α’ ΕΘΝΙΚΗ (ΓΥΝΑΙΚΩΝ): Αστέρας Ρεθύμνου-Αβαντίδες 0-1 (video)

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Photo album απ’ το Εύβοια-Φθιώτιδα (Κ15)

Κώστας Λαγός

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Οριστικά στις 11/4 η επανέναρξη

eviasports

Κύπελλο ΕΠΣΕ (Α’ Φάση): Καστέλλα-Αλάτσατα 4-0

Κώστας Λαγός