Αγαπημένα ΡΟΗ ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ ΚΑΝΟΕ-ΚΑΓΙΑΚ

Ελ. Καμινάρη: Πολύτιμες εμπειρίες στο προολυμπιακό!

Πολύτιμες εμπειρίες για το μέλλον αποκόμισε απ’ τη συμμετοχή της στο προολυμπιακό τουρνουά κανόε-καγιάκ ήρεμων νερών, που διεξάγεται στο Ζέγκεντ Ουγγαρίας στις 12-13/5, η Ελευθερία Καμινάρη του ΝΟ Χαλκίδας.

Η Χαλκιδέα πρωταθλήτρια, αγωνιζόμενη με την εθνική ομάδα, πήρε την 7η θέση στον προκριματικό των 500μ. του Κ1 γυναικών και την 9η στον ημιτελικό.

Αναλυτικά το σχετικό δελτίο τύπου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κανόε-Καγιάκ:

‘Φινάλε στο Ζέγκεντ με ψηλά το κεφάλι για τους Έλληνες αθλητές

Με ψηλά το κεφάλι αποχαιρέτησαν τις τελευταίες ελπίδες πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο οι τρείς Έλληνες πρωταθλητές μας που πήραν μέρος στον Ευρωπαϊκό αγώνα κανόε καγιάκ σπριντ που διεξάγεται στο Ζέγκεντ της Ουγγαρίας όπου και θα δοθούν τα τελευταία εισιτήρια για το μεγάλο γεγονός του καλοκαιριού.

Το έργο και των τριών ήταν εξαρχής δύσκολο λόγω της μικρής προετοιμασίας που έκαναν εξαιτίας της πανδημίας αλλά και του νεαρού της ηλικίας τους σε σχέση με τους πολύ έμπειρους αντιπάλους που είχαν να αντιμετωπίσουν.

Παρόλα αυτά κέρδισαν εμπειρίες και θα παρουσιαστούν πιο έτοιμοι στην επόμενη διεθνή διοργάνωση που θα πάρουν μέρος.

Πιο αναλυτικά η Ελευθερία Καμινάρη πήρε την 7η θέση στον προκριματικό των 500μ. του Κ1 γυναικών και την 9η στον ημιτελικό, ο Παναγιώτης Αντωνίου ήταν 7ος στο προκριματικό των 1000μ. του Κ1 ανδρών και 9ος στον ημιτελικό ενώ ο 18χρονος Χρήστος Μάτσας ήταν 6ος στον προκριματικό των 200μ. του Κ1 ανδρών και επίσης 9ος στον ημιτελικό’.

Φινάλε στο Ζέγκεντ με ψηλά το κεφάλι για τους Έλληνες αθλητές

Με ψηλά το κεφάλι αποχαιρέτησαν τις τελευταίες ελπίδες…

Δημοσιεύτηκε από Ελληνική Ομοσπονδία Κάνοε-Καγιάκ στις Τετάρτη, 12 Μαΐου 2021

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΕ Χαλκίδας-Απόλλων Παραλίας 3-2

Κώστας Λαγός

Μονόδρυ: Απέκτησε τον Δ. Δημητρό

Κώστας Λαγός

Άρης Αγίου Ιωάννη: Μια μεταγραφή & μια επιστροφή

Κώστας Λαγός
-->