EVIASPORTS ΒΟΛΕΪ

Σαν Σήμερα (7/5/2016): Ηρακλής Χαλκίδας-Νίκη Αιγινίου 3-0 (videos)

Ο Ηρακλής Χαλκίδας, σήμερα στο Βόλο, νίκησε τη Νίκη Αιγινίου (με 3-0 σετ), έκανε το 2 στα 2 στο Final 4 ανόδου και προβιβάστηκε στα μεγάλα σαλόνια της Volley League (Α1 Εθνική κατηγορία)!

Η σημερινή μέρα θα γραφτεί με χρυσά γράμματα στη βίβλο του ευβοϊκού αθλητισμού. Στη Νέα Ιωνία Βόλου νίκησε με 3-0 σετ τη Νίκη Αιγινίου και σε συνδυασμό και με τη χθεσινή νίκη κόντρα στην Παλλήνη (με 3-1 σετ), σφράγισε από σήμερα την άνοδο. Αύριο το μεσημέρι ο Ηρακλής Χαλκίδας θα αγωνιστεί με την έτερη ομάδα που ανέβηκε στην Α1, την Κύζικο Ν. Περάμου, όπου θα διεκδικήσουν τον τίτλο του πρωταθλητή της φετινής Α2 κατηγορίας.

Όσον αφορά το σημερινό ματς, το πρώτο σετ ήταν αμφίρροπο και ο Ηρακλής το κέρδισε στις λεπτομέρειες, με 25-23, αλλά σημασία έχει ότι το κέρδισε. Στο δεύτερο σετ η Νίκη Αιγινίου βρέθηκε να προηγείται με 13-10, αλλά ο Ηρακλής Χαλκίδας «επέστρεψε» στο παιχνίδι και με 25-20 έκανε το 2-0. Στο τρίτο σετ ο Ηρακλής Χαλκίδας έκανε …πάρτι. Το αρχικό 7-2 -με συνεχόμενους άσους του Αντιφάκου- μετατράπηκε σε 20-10 και από ‘κει και πέρα …εύκολα, σε 25-12.

Ηρακλής Χαλκίδας (Γκολίτσης): Κολτσιάκης, Αδαμόπουλος, Φίνος, Γκόρτσανιουκ, Κοντοστάθης (λ), Γεωργόπουλος, Αντιφάκος / Φωτιάδης, Μάγγος, Αλεξάκης, Χασάνδρας.

Νίκη Αιγινίου (Στράντζαλης): Αναστασιάδης, Γεωργόπουλος, Λαμπρινός, Κνάπεκ (λ), Βουλκίδης, Παπαλεξίου, Γκορίδης / Κιοσσές, Ντουντούδης

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Ηρακλής Χαλκίδας-Νίκη Αιγινίου (25-23, 25-20, 25-12), Κύζικος-Παλλήνη 3-0 (25-13, 25-19, 25-22).

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Κύζικος Νέας Περάμου 6, Ηρακλής Χαλκίδας 6, Παλλήνη 3, Νίκη Αιγινίου 3.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (3η-8/5/2016): Ηρακλής Χαλκίδας-Κύζικος, Παλλήνη-Νίκη Αιγινίου.

Πηγή: chalkidafans3.blogspot.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Φιλικό παλαιμάχων Σκύρου & Χαλκίδας

Κώστας Λαγός

Σαν Σήμερα (5/1/2011): Αυλωνάρι-ΑΕ Χαλκίδας 0-1

eviasports

Α’ ΕΠΣΕ: Νηλέας Νεοχωρίου-Ταμυναϊκός 0-0

Κώστας Λαγός