Αγαπημένα ΡΟΗ Γ' ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κάλεσμα έκτακτης Γενικής Συνέλευσης από τον Α.Ο. Ωρεών!

Σε έκτακτη Γενική Συνέλευση καλεί τα μέλη του, την Κυριακή 9 Μαΐου και ώρα 19:00, ο Αθλητικός Όμιλος Ωρεών. Η συνάντηση θα λάβει χώρα στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Ωρεών και θα φέρει ως κύριο θέμα την τύχη και τη λειτουργία του ιστορικού ποδοσφαιρικού συλλόγου.

Σύμφωνα με την προσκλητήρια ανακοίνωση, που εξέδωσε ο  πρόεδρος του απερχομένου Δ.Σ. Κωνσταντίνος Μπάμης, έγινε γνωστή η λήξη της θητείας του υπάρχοντος συμβουλίου κάνοντας παράλληλα κάλεσμα για τη σύγκλιση νέου.

Εμείς ως Evia Sports ευχόμαστε άμεση λύση στα διοικητικά ζητήματα των «πρασίνων», ώστε μπορέσουν να γιορτάσουν τα τεσσαρακοστά τους γενέθλια εντός των αγωνιστικών χώρων.

Διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση- πρόσκληση:

‘Ο Α.Ο.ΩΡΕΩΝ καλεί τα Μέλη του σε έκτακτη ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ στις 9 Μαΐου, ημέρα Κυριακή και ώρα 19:00, στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Ωρεών, με μοναδικό θέμα συζήτησης την τύχη και την λειτουργία της ποδοσφαιρικής ομάδας των Ωρεών.

Η θητεία του ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ έχει λήξει, και όλες οι προσπάθειες για την ανάδειξη Νέου απέβησαν άκαρπες.

Η παρουσία όλων σας είναι επιταχτική, γιατί σε αντίθετη περίπτωση ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΩΡΕΩΝ, οδηγείται στην παύση της λειτουργίας του.

ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟ Δ.Σ. του Α.Ο.ΩΡΕΩΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Κων. Μπάμης’.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ ΕΠΣΕ: Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής (14-15/12)

Κώστας Λαγός

ΓΣ Νεάπολης: Συμμετοχή σε ημερίδα κλειστού στίβου στον Άγιο Κοσμά

Κώστας Λαγός

Σ. Τουτζιαράκης: ‘Ακόμη πιο σκληρά με ΑΕΚ’

Κώστας Λαγός
-->