ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΟ: Διαφωνούν μέλη της ΕΕ με τις αλλαγές στην οικονομική διεύθυνση

Τις διαφωνίες σχετικά με τις αλλαγές αρμοδιοτήτων που έγιναν στην οικονομική διεύθυνση της ΕΠΟ εξέφρασαν μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, μεταξύ των οποίων και ο Μάκης Γκαγκάτσης.

Σε επιστολή του ο αντιπρόεδρος-διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, αναφέρει: «Καλησπέρα, με έκπληξη -και όντας κοινοποιημένος- έλαβα αυτό το μέιλ όπως οι υπόλοιποι συνάδελφοι- μέλη της ΕΕ. Στα άρθρα 55 και 56 του καταστατικού της ΕΠΟ στα οποία αναφέρονται σαφώς οι αρμοδιότητες του εκτελεστικού γραμματέα, δεν προκύπτει ότι μπορεί να προχωρήσει μονομερώς σε αλλαγή του διοικητικού προσωπικού χωρίς την προηγούμενη έγκριση της ΕΕ.

Για τον λόγο αυτόν -και επειδή δεν θέλω να έχω ευθύνη από ενέργειες ή παραλείψεις οποιουδήποτε- δεν συμφωνώ αν δεν υπάρξει προηγούμενη έγκριση από την ΕΕ ή την ΕΕΘ (σ.σ. Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων). Με εκτίμηση Μάκης Γκαγκάτσης».

Με την επιστολή και την συγκεκριμένη κίνηση συμφώνησαν, απαντώντας μέσω e-mail, πέντε σύμβουλοι της Ομοσπονδίας, πιο συγκεκριμένα οι κ.κ. Αντωνίου, Κουπτσίδης, Γαβριηλίδης, Μπουχλαριώτης και Χατζησαρόγλου, ενώ ο πρόεδρος της Superleague 1, Λεωνίδας Μπουτσικάρης ανέφερε ότι επιφυλάσσεται για τη νομιμότητα του εγγράφου. Στην ίδια κατεύθυνση κινείται και επιστολή του αντιπροέδρου του Ολυμπιακού, Τ. Αγραφιώτη.

Πηγή: soccerplus.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Πέρσι… σαν σήμερα (4/8/2019)

eviasports

ΕΠΟ: Mέχρι την 1η Δεκεμβρίου οι υποψηφιότητες για τις εκλογές

eviasports

ΑΠΟ Καστέλλας: Απέκτησε Γιώργο & Γιάννη Αργύρη!

Κώστας Λαγός
-->