Μόνο για 20′ στάθηκε αξιόμαχα στο γήπεδο Αλιβερίου ο Κύζικος και μετά παραδόθηκε στις διαθέσεις των γηπεδούχων που επιβλήθηκαν με 2-0.
Ο Ταμυναϊκός ομάδα με αναμφισβήτητες δυνατότητες, δεν συνάντησε ιδιαίτερες δυσκολίες και έφτασε στη νίκη με δύο γκολ που σημείωσε στο 44′ με κεφαλιά του Τσαγκού που προηγουμένως είχε δεχθεί σέντρα-φάουλ του Φωτιά και στο 49′ με σουτ του Φωτιά που όμως βρήκε και την πλάτη αμυντικού του Κυζίκου.
Και όμως, η ομάδα της Αρτάκης είχε μπει απειλητική στον αγώνα και στο 5′ είχε ευθύβολο σουτ του Ραβανού που απέκρουσε με υπερένταση ο Πετράκης όπως και στο 11′ που το δυνατό σουτ του Κουλοχέρη δεν βρήκε στόχο.
Ο Ταμυναϊκός έφτασε για πρώτη φορά στην εστία του Τσαμασφύρα στο 17′, αλλά το σουτ του Ντούρα κατέληξε ελάχιστα άουτ δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι.
Ο Ταμυναϊκός έχει ακόμα στο ενεργητικό του δύο αξιόλογες ευκαιρίες όταν ο Γκίκας βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Τσαμασφύρα, αλλά ο τερματοφύλακας του Κύζικου δεν ξεγελάστηκε και μπλόκαρε την μπάλα στο πλασέ του επιθετικού του Ταμυναϊκού.
Επίσης στο 75′ το σουτ του Τσαγκου προσέκρουσε στο οριζόντιο δοκάρι του Τσαμασφύρα.
Σαφώς και δίκαιη η νίκη του Ταμυναϊκού σε ένα μέτριο παιχνίδι που είχε σαν διακριθέντες τους Φωτιά, Τσαγκό, Γκίκα και Λούκο.
Από τον Κύζικο καλύτεροι ήταν οι Λύκος, Συρόπουλος και Κουλοχέρης.
Καλή η διαιτησία του Πάνου που είχε βοηθούς τους Παπακωνσταντίνου-Τσάιτα.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Πάνος/Παπακωνσταντίνου-Τσάιτας.
ΓΚΟΛ: 44′ Τσαγκός, 49′ Φωτιάς.
ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ: Πετράκης, Αλεξίου, Σταματούκος, Φωτιάς, Τσαγκός (89′ Γκαρούτσος), Σκοντόβολος (60′ Μπόκαρης), Γκίκας, Νίκας, Ντούρας, Λούκος, Μανδράκας (85′ Μαρίνος).
ΚΥΖΙΚΟΣ: Τσαμασφύρας, Πύθουλας (81′ Μαυρογένης), Καρέλης (64′ Καραγκούνης), Λύκος, Κεχαγιάς, Συρόπουλος, Παστουρμάς, Φωτιάδης, Κουλοχέρης, Κανούλης, Ραβανός (64′ Κηρύκος).
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (25η αγωνιστική-Α’ ΕΠΣΕ): Απόλλων Ερέτριας-Ολυμπιακός Χαλκίδας 1-1, Ταμυναϊκός-Κύζικος Αρτάκης 2-0, Πάλιουρας-Παντριαδικός 1-0, Δόξα Προκοπίου-Αμφιθέα 2-0 α.α., Προποντίδα-Όλυμπος Γυμνού 0-2, Νηλέας Νεοχωρίου-Λουκίσια 2-1, Αρτάκη-Λήλας Μίστρου 2-1, Ατρόμητος Βασιλικών-Ακράτητος Κεχριών 2-0.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Ολυμπιακός Χαλκίδας 59, Λουκίσια 52, Δόξα Προκοπίου 45, Αρτάκη 44, Κύζικος Αρτάκης 43, Ταμυναϊκός 42, Νηλέας Νεοχωρίου 38, Πάλιουρας 38, Όλυμπος Γυμνού 35, Ακράτητος Κεχριών 33, Λήλας Μίστρου 31, Παντριαδικός 30, Απόλλων Ερέτριας 28, Ατρόμητος Βασιλικών 28, Προποντίδα 19, Αμφιθέα -9.