Αγαπημένα ΡΟΗ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Δημιουργεί ξανά γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου!

«Μπάσιμο» στο ποδόσφαιρο γυναικών επιχειρεί να κάνει ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός, δημιουργώντας την δική του γυναικεία ομάδα απο το μηδέν.

Λίγες μέρες μετά την φήμες για την αγορά της Γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου της Γλυφάδας απο τον Ολυμπιακό, ο ερασιτέχνης Παναθηναϊκός έκανε γνωστή της είδηση της ίδρυσης γυναικείου τμήματος ποδοσφαίρου.

Η διοίκηση του Παναγιώτη Μαλακατέ έχει αρχίσει να τρέχει τις διαδικασίες, προκειμένου να φτιάξει μια νέα γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου.

Ο ερασιτέχνης Παναθηναϊκός δεν θα μπει στη διαδικασία να εξαγοράσει κάποια ομάδα που υπάρχει ήδη και θα ξεκινήσει από την χαμηλότερη κατηγορία στο πρωτάθλημα, όπως προβλέπεται.

Οι άνθρωποι του συλλόγου, έχουν προχωρήσει αρκετά βήματα ως προς τα γραφειοκρατικά που χρειάζονται, ενώ έχουν γίνει και οι απαραίτητες προεργασίες σχετικά με τη στελέχωση του νέου τμήματος.

Στο μυαλό της διοίκησης του Ερασιτέχνη, δεν υπάρχει η απορρόφηση κάποιας ομάδας που ήδη υπάρχει στο πρωτάθλημα γυναικών και έχει αποφασίσει να τη δημιουργήσει από την αρχή.

Σύμφωνα με όσα πηγάζουν από τις πληροφορίες το ντεμπούτο της, η νέα ομάδα του Παναθηναϊκού, θα το κάνει τη νέα σεζόν.

Ο Παναθηναϊκός ήταν μια από τις πρώτες ομάδες που είχαν για λίγα χρόνια γυναικείο τμήμα στο μακρινό 1924 (!!!), ενώ από το 1980 μέχρι το 1982 η ΠΑΕ είχε υπό τη… σκέπη της γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου, η οποία μάλιστα ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστική.

Το πλεονέκτημα του Παναθηναϊκού στο συγκεκριμένο χώρο είναι οι Σχολές Ποδοσφαίρου που έχει σε όλη την Ελλάδα, καθώς αρκετές από αυτές έχουν γυναικεία τμήματα και ήδη υπάρχει μια μικρή “δεξαμενή” παικτριών, αλλά και η σημαντική εξέλιξη της αμερικάνικης σχολής ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού, η οποία έχει επιτυχίες στο γυναικείο ποδόσφαιρο.

O Ολυμπιακός συζητά την αγορά γυναικείας ποδοσφαιρικής ομάδας

Πηγή: wsl.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Κεραυνός Χαλκίδας: Απέκτησε τον Γ. Βλάχο

Κώστας Λαγός

Photo album απ’ το Προποντίδα-Ληλάντιο

Κώστας Λαγός

Β’ ΕΣΚΑΣΕ (Α΄ΟΜΙΛΟΣ): Δροσιά-Γ.Σ. Αυλίδας 34-47

Παναγιώτης Νικολάου
-->