Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

Γ. Βαγιάννης: ‘Οι λόγοι της παραίτησης του κ. Γκόφα δεν είναι αγωνιστικοί’

Δηλώσεις του προέδρου της Αρτάκης Γιάννη Βαγιάννη σχετικά με τον προπονητή Μίλτο Γκόφα και την πρόσφατη λύση της συνεργασίας τους.

‘Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Γκόφα για τη συνεργασία μας τα δύο τελευταία χρόνια. Μας βοήθησε αρκετά να πετύχουμε τους στόχους μας μέχρι σήμερα. Δυστυχώς λόγω του κορονοϊού, οι συνθήκες διεξαγωγής του πρωταθλήματος είναι δύσκολες και περίπλοκες. Υπήρξε μια συνάντηση μεταξύ μας. Συζητήσαμε κάποια θέματα που προέκυψαν μετά τον τελευταίο αγώνα της ομάδας μας με την ομάδα του Ηρακλή Ψαχνών και στο τέλος της κουβέντας μας καταλήξαμε από κοινού στη λύση της συνεργασίας, με την υποβολή της παραίτησης του για προσωπικούς λόγους. Αυτή έγινε αποδεκτή και συνεχίζουμε να είμαστε φίλοι, με κοινούς στόχους για την αγωνιστική επιτυχία της ομάδας μας. Οι λόγοι της παραίτησης του κ. Γκόφα δεν είναι αγωνιστικοί.

Ο ΑΟΝΑ συνεχίζει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με το ίδιο πάθος, αγωνιστικότητα και συνέπεια στις αρχές που τα τελευταία χρόνια ακολουθούμε και εφαρμόζουμε μέσα στο γήπεδο, αλλά και έξω απ’ αυτό.

Στη θέση του προπονητή θα βρίσκεται από τώρα και στο εξής ο Μιχάλης Μαύρος, πιστός στρατιώτης του ΑΟΝΑ, επιτυχημένος προπονητής, που έχει αποδείξει την αξία του τα τελευταία χρόνια.

Στο σημείο αυτό θα ήθελα να επισημάνω το εξής: Δηλώσεις που γίνονται περί περίεργων αγώνων, παρελθόν κάποιων ομάδων, διαιτησίας και άλλων τέτοιων θεμάτων, μας βρίσκουν παγερά αδιάφορους. Λάθη γίνονται και θα γίνονται από όλους μας, από τους διαιτητές, από τους ποδοσφαιριστές, από τους παράγοντες. Το θέμα είναι να μη γίνονται εκ του πονηρού και να μην επαναλαμβάνονται.

Κατά την προσωπική μου άποψη, πιστεύω ότι οι προπονητές θα πρέπει να έχουν τις απόψεις τους, τις σεβόμαστε, αλλά καλό θα είναι να τις περιορίζουν στο δικό τους επαγγελματικό χώρο, που δεν είναι άλλος απ’ τα αγωνιστικά θέματα της ομάδας τους. Για ότι άλλο προκύπτει, υπεύθυνη είναι η διοίκηση και οι παράγοντες της κάθε ομάδας να επιλύσουν αυτά τα ζητήματα.

Θα ήθελα να ευχηθώ καλή συνέχεια σε όλες τις ομάδες του ομίλου μας, υγεία και καλή Ανάσταση να έχουμε’.

Μ. Γκόφας: ‘Τις κλασσικές ευκαιρίες τις είχαμε εμείς’

ΑΟ ΥΠΑΤΟΥ: Απάντηση Κ. Περαντάκου σε δηλώσεις Μ. Γκόφα (video)

ΑΟΝ Αρτάκης: Ο Μ. Μαύρος στην τεχνική ηγεσία-λύση συνεργασίας με Μ. Γκόφα

Μ. Γκόφας: ‘Φεύγω σαν φίλος και αφήνω -πιστεύω- πολλούς φίλους πίσω μου’

Μ. Μαύρος: ‘Να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται’

Θανάσης Κούτος: Γιάννης Βαγιάννης… Όταν η προσδοκία… συναντά την μνήμη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Α’ ΕΠΣΕ: Πρόγραμμα & διαιτητές (22-23/12)

Κώστας Λαγός

Κ. Γκαλούφας: ‘Εμείς, όταν χάνουμε, χάνουμε εμείς!’

Κώστας Λαγός

Λοιμωξιολόγοι: Άλλαξαν τη μέρα σύσκεψης για Γ’ Εθνική και FL

eviasports
-->