Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

Μ. Μαύρος: ‘Να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται’

Οι πρώτες δηλώσεις του Μιχάλη Μαύρου μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Αρτάκης.

Για τις προηγούμενες θητείες του στην τεχνική ηγεσία του ΑΟΝΑ: ‘Καταρχάς θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ. Βαγιάννη και τη διοίκηση, που για ακόμη μια φορά με εμπιστεύτηκαν για τη θέση του προπονητή αυτής της ιστορικής ομάδας, κάτι που αποτελεί μεγάλη τιμή για εμένα. Με την Αρτάκη έχω πολύ καλές στιγμές. Τη σεζόν 2018-19 είχαμε κερδίσει το νταμπλ, με τον κ. Βαγιάννη, τη διοίκηση και όλα τα παιδιά μαζί, είχαμε καταφέρει να πετύχουμε το απόλυτο. Και την επόμενη σεζόν στη Γ’ Εθνική, το διάστημα που ανέλαβα υπό δύσκολες συνθήκες, σταθήκαμε νομίζω πολύ καλά και θυμάμαι ότι είχα παραδώσει την ομάδα πάνω απ’ τη ‘ζώνη’. Άρα έχω τις καλύτερες αναμνήσεις και με περισσότερες εμπειρίες τώρα σ’ αυτή τη νέα θητεία, για να συνεχίσω αυτό το διάστημα το λίγο που απομένει ως την ολοκλήρωση των φετινών επίσημων υποχρεώσεων, με τη βοήθεια των παιδιών πάντα, γιατί χωρίς τους ποδοσφαιριστές δεν μπορείς να κάνεις τίποτα’.

Μ. Μαύρος: ‘Πορεία όπως την ονειρευόμασταν’

Για τα πλάνα και τις σκέψεις του για την τωρινή Αρτάκη: ‘Είναι ένα σπριντ, δεν είναι ένα πρωτάθλημα. Μετά από μια μεγάλη διακοπή ξαφνικά καλείσαι να κάνεις ένα χρόνο πολύ γρήγορο και να τερματίσεις. Αν θα κάνεις ένα αποτέλεσμα που δεν θέλεις, μένεις πίσω. Η αλήθεια είναι ότι τώρα περιμένεις τους άλλους να χάσουνε βαθμούς και εσύ αν γίνεται να πάρεις το απόλυτο, κάτι που βέβαια δεν είναι απίθανο, αλλά πιστεύω ότι ακριβώς επειδή είναι λίγα τα παιχνίδια, θα προσπαθήσουν όλοι να τα ‘κλειδώσουνε’ με καλή αγωνιστική διάθεση πάντα και να μείνουνε ψηλά. Αν όμως κάνουνε το λάθος, εμείς θα είμαστε εκεί και να κοιτάξουμε να εκμεταλλευτούμε ότι μπορέσουμε.

Είμαι Αρτάκη, το ‘χω αποδείξει ότι αγαπάω τον τόπο μου, ο τόπος μου πραγματικά με έχει στηρίξει, ειδικά το τελευταίο διάστημα. Η εικόνα που έχει μείνει είναι ακριβώς αυτή. Το να σε χειροκροτούν οι φίλαθλοι και να αισθάνεσαι ότι δικαιώνεσαι, ειδικά στα παιχνίδια τα εντός που παίξαμε, είναι ότι το καλύτερο και ελπίζω να ζήσουμε ανάλογες στιγμές και στο μέλλον. Άρα λοιπόν πάω με όλη την καλή διάθεση και πιστεύω ότι όλοι μαζί θα βοηθήσουμε για να κάνουμε ότι καλύτερο γίνεται, ώστε να τελειώσει και να φύγει αυτή η σεζόν, που ήταν γενικότερα περίεργη για όλους, εν μέσω πανδημίας. Ευελπιστώ ότι με τη βοήθεια των παιδιών και της διοίκησης, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο, αν και εξαρτάται απ’ το τι θα κάνουν και οι άλλοι. Θα προσπαθήσουμε να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται’.

ΑΟΝ Αρτάκης: Ο Μ. Μαύρος στην τεχνική ηγεσία-λύση συνεργασίας με Μ. Γκόφα

Μ. Γκόφας: ‘Φεύγω σαν φίλος και αφήνω -πιστεύω- πολλούς φίλους πίσω μου’

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Σαν Σήμερα (13/4/2013): Αστέρας Δροσιάς-Σκύρος 1-1 (video)

eviasports

Γ. Μπασούκος: ‘Ευκαιρία για μια επανεκκίνηση προς το καλύτερο’

Κώστας Λαγός

Σαν Σήμερα (25/11/2018): Αιγέας Πετριών-Άγιος Λουκάς 2-5 (photos)

Κώστας Λαγός
-->