Α2 ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΦΗΒΩΝ ΕΣΚΑΣΕ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ-ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΕΣΚΑΣΕ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΙΔΩΝ ΕΣΚΑΣΕ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ-ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΕΣΚΑΣΕ

Πρόβλημα με τα πρωταθλήματα υποδομής λόγω…προσωρινής διοίκησης στην ΕΟΚ!

Χθες το βράδυ ψηφίστηκε τροπολογία, που όπως και πέρυσι επιτρέπει την τροποποίηση των προκηρύξεων διεξαγωγής όλων των πρωταθλημάτων, ώστε κάποια απ’ αυτά να ολοκληρωθούν με διαφορετικό σύστημα διεξαγωγής, όμως το μεγάλο πρόβλημα δημιουργείται στο άθλημα του μπάσκετ, καθώς η τροπολογία εξαιρεί τις Ομοσπονδίες που βρίσκονται σε προσωρινή διοίκηση Πρωτοδικείου!

Αυτό σημαίνει, πως αν σε πρώτη φάση δοθεί το ”πράσινο φως” για την ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων υποδομής ώστε στις πρωταθλήτριες ομάδες να μοριοδοτηθούν οι αθλητές τους, στο μπάσκετ θα υπάρξει πρόβλημα καθώς δεν υπάρχει εκλεγμένη διοίκηση.

Αν οι εκλογές πραγματοποιηθούν στις 30 Μαΐου και οι τελικές φάσεις διεξαχθούν μετά τον Ιούνιο, η νέα εκλεγμένη Ομοσπονδία θα πρέπει να ”τρέξει” τις διαδικασίες για να προλάβει τις ημερομηνίες και να βγάλει νέες τροποποιήσεις των πρωταθλημάτων της. Αν ο εκλογές δεν διεξαχθούν ούτε στις 30 Μαΐου, τότε είναι δεδομένο θα υπάρξει τεράστιο ζήτημα με την ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων υποδομής.

Αντίστοιχο πρόβλημα υπάρχει και με τα πρωταθλήματα της Α1 Γυναικών και Α2 Ανδρών, καθώς όποιες τροποποιήσεις στις προκηρύξεις μπορούν να θεωρηθούν άκυρες σε περίπτωση ένστασης κάποιου σωματείου!

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Basketleague: Οι διαιτητές στο ΑΕΚ-Κύμη (19η αγωνιστική)

Παναγιώτης Νικολάου

ΠΑΙΔΩΝ ΕΣΚΑΣΕ (Α’ ΟΜΙΛΟΣ): ΓΑΣ Βασιλικού-Αίας Αλιβερίου 81-27

Παναγιώτης Νικολάου

Πέρσι… σαν σήμερα (20/8/2019)

eviasports
-->