EVIASPORTS Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΚΑ-ΡΕΤΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΤΗΛΕΣ

1994: ΑΟ Χαλκίς-Λεβαδειακός 0-1

Συμπεράσματα ουδείς μπορεί να βγάλει από το πρώτο φιλικό της Χαλκίδας ενώπιον των φιλάθλων της στο Εθνικό Στάδιο και με αντίπαλο τον έτοιμο Λεβαδειακό, που σε λίγες μέρες ρίχνεται στη μάχη του πρωταθλήματος της Α’ Εθνικής.

Μετά βεβαιότητας μπορεί να υποστηρίξει κανείς ότι ο συγκεκριμένος ΑΟ Χαλκίς της περασμένης Κυριακής βρισκόταν ακόμα στο… Πήλιο, καθώς οι ποδοσφαιριστές του παρουσιάστηκαν πολύ σφιγμένοι από το δεύτερο και βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Πάντως το φιλικό αυτό αποτέλεσε μια πρώτης τάξεως ευκαιρία ώστε ο Σκόνδρας να δοκιμάσει όλους τους ποδοσφαιριστές του, πλην όμως του Τσεμπελίκου και του Μαστραγγελή, που ένιωσαν ένα ελαφρύ τράβηγμα στο πόδι και για λόγους προληπτικούς δεν έπαιξαν.

Όπως δεν έπαιξε από την αρχή ο Σέρβος επιθετικός της Χαλκίδας Νταβόρ Γιακόβλεβιτς, που αντιμετώπιζε το ίδιο ακριβώς πρόβλημα, αλλά ο ίδιος αποφάσισε με ευθύνη του ν’ αγωνιστεί, αφού άλλωστε οι φίλαθλοι του ΑΟ Χαλκίς έκαναν ‘αμάν’ να τον δούνε για πρώτη φορά.

Ο Κουλούρης σε μια από τις πολλές επιθέσεις του εναντίον της περιοχής του Λεβαδειακού

Η Χαλκίδα ευκαιρίες δεν έβγαλε σ’ όλο τον αγώνα, πλην ένα σουτ του Παπαδημητρίου, που εξουδετέρωσε ο Γιόνους, ενώ ο Ταυταρίδης με τον Φαράντο χρησιμοποιήθηκαν οι δυο τους 90 λεπτά. Φάνηκε πάντως καθαρά ότι δεν υπάρχει τίποτα συγκεκριμένο όσον αφορά τις θέσεις στη βασική ενδεκάδα της ομάδας, πλην του… Γιακόβλεβιτς ο οποίος στα 15 λεπτά που αγωνίστηκε έκανε τρεις πολύ καλές ενέργειες, απλοποιώντας τα πράγματα, βγάζοντας με τις πάσες του τρεις αντίστοιχες πλαγιοκοπήσεις του ΑΟΧ, ο οποίος προς το τέλος έκανε πιο συχνή την παρουσία του στην περιοχή του Γιόνους.

Ο Λεβαδειακός δεν ικανοποίησε απόλυτα ως ομάδα Α’ Εθνικής, αλλά στο 12′ οι παίκτες του ‘χτύπησαν’ με κινηματογραφική ταχύτητα, όταν ο Κρύος έβγαλε πλάγια μόνο του τον Κόιτς, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να πλασάρει τον Παπαδόπουλο.

Στην 11δα του ΑΟΧ ξεκίνησαν οι: Παπαδόπουλος, Ζαφειρόπουλος, Παπάς, Ταυταρίδης, Αϊβαζίδης, Τοκπασίδης, Φαράντος, Κουτσουφλάκης Πέτρος, Κουτσουφλάκης Διαμαντής, Κουλούρης, Παπαδημητρίου.

Στο β’ ημίχρονο έπαιξαν οι Δεληγιάννης, Μαρίνος, Φούρλης, Δάβρης, Καραντώνης, Κοτρόζος, Μπόκαρης Βλάσης, Γιακόβλεβιτς και Μπόκαρης Σταύρος.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Γιόνους, Λαγός, Καλόγριας (54′ Γκαλαμέλος Κ.), Μαρτιναίος, Λουκάς (64′ Γκαλαμέλος Λ.), Θεοχάρης, Γκουλής, Κρύος (82′ Ζέρκουλης), Κόιτς, Τσάνας, Καστανίδης

ΕΥΒΟΙΑ ΣΠΟΡ 22/8/1994
Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΠΚΟ Δροσιάς: Λύση συνεργασίας με Π. Ελευθερίου

Κώστας Λαγός

Πέρσι… σαν σήμερα (24/5/2019)

eviasports

Ανανέωσε και… έχρισε αρχηγό τον Μπρατσιάκο η XBA!

Παναγιώτης Νικολάου