Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κ. Γκαλούφας: ‘Ο στόχος του Ηρακλή Ψαχνών πάντα είναι πρωταγωνιστικός’

Δηλώσεις του γενικού αρχηγού του Ηρακλή Ψαχνών Κώστα Γκαλούφα, ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, για την πορεία προετοιμασίας και τον στόχο της ομάδας του.

Για την επιστροφή στις προπονήσεις και το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής: ‘Τα συναισθήματα είναι ανάμικτα. Εμείς ζούμε για το ποδόσφαιρο, μας αρέσει που είμαστε πάλι στους αγωνιστικούς χώρους. Από κει και πέρα είναι τεσσεράμισι μήνες αποχής. Καμία ομάδα δεν είναι καλά. Οι ποδοσφαιριστές θα έχουν πολλά προβλήματα τραυματισμών. Ελπίζω -θα είναι 6-7 αγωνιστικές- να τελειώσει όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα για όλους και με τα καλύτερα αποτελέσματα.

Δεν συμφωνώ με το πως έχει διεξαχθεί το πρωτάθλημα. Δεν συμφωνώ στο πρωτάθλημα του ενός γύρου. Ήταν ένα λάθος που ξεκίνησε από την αρχή. Έπρεπε να το σταματήσουν από την αρχή το πρωτάθλημα. Τέλος πάντων ότι γίνει έχει γίνει ως τώρα, συνεχίζουμε μ’ αυτούς τους κανονισμούς που υπάρχουνε και μάλιστα και πάλι χωρίς θεατές. Είναι όλα ανοιχτά, μέσα στ’ αποδυτήρια εξήντα άτομα, όλοι μαζί, αλλά στις εξέδρες δεν μπορούν να κάτσουν ούτε πενήντα άνθρωποι’.

Για τον στόχο του Ηρακλή στο πρωτάθλημα: ‘Ο Ηρακλής Ψαχνών θα παίξει έξι παιχνίδια, ο στόχος του είναι αν μπορέσει να τα πάρει και τα έξι. Να κάνει ότι μπορεί περισσότερο και να τερματίσει όσο πιο ψηλά μπορεί. Ο στόχος του Ηρακλή Ψαχνών πάντα είναι πρωταγωνιστικός, του αρέσει να ‘ναι ψηλά, έτσι τρέφεται αυτός ο οργανισμός που λέγεται Ηρακλής Ψαχνών και ευελπιστούμε για το καλύτερο’.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Β’ ΕΠΣΕ: Πρόγραμμα & διαιτητές 1ης αγωνιστικής (21-22/9)

Κώστας Λαγός

Β’ ΕΠΣΕ (Γ’ ΟΜΙΛΟΣ): Κάρυστος-Νηλέας Νεοχωρίου 2-0

Κώστας Λαγός

Κ. Κλάδης: ‘Είμαστε προσγειωμένοι & δουλεύουμε σκληρά’

Κώστας Λαγός
-->