Αγαπημένα ΡΟΗ Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Θ. Ρεπετσάς: ‘Θα είναι πολύ διαφορετικό το πρωτάθλημα’

Δηλώσεις του αρχηγού του Ηρακλή Ψαχνών Θανάση Ρεπετσά για την πορεία προετοιμασίας της ομάδας του και τους στόχους της στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Για την πορεία προετοιμασίας της ομάδας του: ‘Σίγουρα τα συναισθήματα είναι πολύ ευχάριστα, γιατί μας έχει λείψει πάρα πολύ η αγωνιστική δραστηριότητα, από κει και πέρα όμως δεν είναι εύκολα τα πράγματα, γιατί όπως ξέρετε και σεις ο αθλητισμός δεν είναι μαγαζί που να ανοίγει και να κλείνει. Ο ποδοσφαιριστής χρειάζεται κάποια προετοιμασία, ώστε να έρθει στο επιθυμητό επίπεδο όσον αφορά τη φυσική κατάσταση και αυτό εγκυμονεί κινδύνους για τυχόν τραυματισμούς. Ελπίζω να έχουμε μια ομαλή διεξαγωγή στο πρωτάθλημα και όσο το λιγότερο τραυματισμούς για όλους τους παίκτες.

Σίγουρα θα είναι πολύ διαφορετικό το πρωτάθλημα, από τη στιγμή που έχουμε αποχή πεντέμισι μήνες, πόσο μάλλον τώρα που πραγματικά δεν ξέρουμε τι θα συναντήσουμε, η οποιαδήποτε ομάδα όχι μόνο εμείς. Το θέμα είναι -όπως προείπα- όσο το δυνατόν λιγότερους τραυματισμούς, γιατί ήταν τρομερά μεγάλη η αποχή και ελπίζω να πάνε όλα καλά, να γυρίσει ο κόσμος στα γήπεδα, εφόσον πάνε όλα καλά και δώσουμε ένα τέλος στην πανδημία, γιατί πραγματικά όταν παίζεις ποδόσφαιρο χωρίς θεατές, δεν το ευχαριστιέσαι και δεν το διασκεδάζεις’.

Για τις φιλοδοξίες του Ηρακλή στο πρωτάθλημα: ‘Ο Ηρακλής Ψαχνών θεωρώ στην κατηγορία που παίζουμε είναι με διαφορά το μεγαλύτερο όνομα σαν βάρος φανέλας. Τώρα εμείς αυτή τη στιγμή είμαστε σε μια βάση που έχουν έρθει κάποια καινούργια παιδιά, είναι λίγο το χρονικό διάστημα που μας απομένει για το πρώτο παιχνίδι, αλλά πάντα ο Ηρακλής Ψαχνών έχει υψηλούς στόχους και αυτό θα διεκδικήσουμε’.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Σαν Σήμερα (25/4/2015): Ζάρακες-Αμαρυνθιακός 0-4

eviasports

Γ’ ΕΠΣΕ (Β’ Όμιλος): Πανόραμα (15/12)

eviasports

EVIASPORTS LIVE SCORE (ΣΑΒΒΑΤΟ 26/10)

eviasports
-->