EVIASPORTS Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σαν Σήμερα (2/4/2017): ΑΟ Χαλκίς-Αιολικός 1-0 (video)

Επιστροφή στις νίκες για τον ΑΟ Χαλκίς, την Κυριακή 2 Απριλίου, στο δημοτικό στάδιο Χαλκίδας, που νίκησε τον Αιολικό Μυτιλήνης, με σκορ 1-0, με γκολ που πέτυχε ο Πολίτης στο 95′, για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Η ομάδα της Χαλκίδας, πήρε αυτό που άξιζε, έστω και στο τέλος, και σε συνδυασμό με την εντός έδρας ήττα της Ερμιονίδας (0-3) απ’ τον Παναργειακό, έφτασε στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Το φιλμ του αγώνα:

  • 10′ – Εκτέλεση φάουλ του Ανέστη, η άμυνα του Αιολικού έδιωξε προσωρινά και το σουτ του Χατζηστάμου απ’ το ημικύκλιο, πέρασε ελάχιστα άουτ απ’ το κάθετο δοκάρι του Γιώτα. (ΑΟΧ)
  • 24′ – Σέντρα του Βαλκάνου, κεφαλιά του Βεζυρτζόγλου, άουτ. (ΑΟΧ)
  • 29′ – Μακρινό σουτ του Μουδούρογλου, μπλόκαρε εύκολα ο Ντουμάνης. (ΑΙΟΛΙΚΟΣ)
  • 34′ – Σουτ του Χατζηστάμου, η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά, ο Μπαλού έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Όμως ο επόπτης υπέδειξε σε θέση οφσάιντ το Μπαλού, την ώρα που ο Χατζηστάμου σούταρε. (ΑΟΧ)
  • 45’+1 – Μπαλιά του Βεζυρτζόγλου, βρήκε τον Βαλκάνο, ο οποίος βρέθηκε τετ α τετ με το Γιώτα, αλλά στο πλασέ που έκανε, ο τερματοφύλακας του Αιολικού απέκρουσε. (ΑΟΧ)
  • 70′ – Εκτέλεση κόρνερ του Μανουσάκη, ο Πάλλας έστειλε τη μπάλα άουτ. (ΑΙΟΛΙΚΟΣ)
  • 72′ – Ο Μουδούρογλου σταμάτησε τη μπάλα με το χέρι και είδε την 2η κίτρινη κάρτα, παίρνοντας το δρόμο για τα αποδυτήρια και αφήνοντας τον Αιολικό με 10 παίχτες.
  • 83′ – Από πάσα του Πολίτη, ο Ανέστης σούταρε λίγο έξω απ’ την περιοχή και ο Γιώτας μπλόκαρε. (ΑΟΧ)
  • 90’+5 – Συρτή σέντρα του Θωμά η μπάλα πέρασε μέσα από την καρδιά της άμυνας του Αιολικού, όπου στρώθηκε στον Πολίτη και με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, δίνοντας τη νίκη στην ομάδα της Χαλκίδας. (ΑΟΧ)

Την επόμενη αγωνιστική, Κυριακή 9 Απριλίου, ο ΑΟ Χαλκίς θα ταξιδέψει στην Κάτω Αχαΐα, όπου θα αντιμετωπίσει την Αχαϊκή, στις 16:00.

ΑΟ Χαλκίς (Αντώνης Αυλωνίτης): Ντουμάνης, Ζυγογιάννης, Θωμάς, Μπακομήτρος, Καραμπάς, Εμέκα, Μπαλού (64′ Ντελέκος), Βαλκάνος (64′ Πολίτης), Ανέστης (86′ Σάμαρης), Βεζιρτζόγλου, Χατζηστάμου.

Αιολικός (Γιάννης Πολλαετίδης): Γιώτας, Κρητικός, Τόλιας (46′ Τοπάλι), Ταχία, Παληγεώργος (68′ Πάλλας), Κριπιντίρης, Ευσταθίου, Κεσίδης, Ντάμπος, Μανουσάκης (77′ Μπουρούς), Μουδούρογλου.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: ΠΑΟ Λουτρακίου-Τσικλητήρας Πύλου 0-1, Ερμιονίδα-Παναργειακός 0-3, Παναχαϊκή-Παναρκαδικός 3-0, ΑΟ Χαλκίς-Αιολικός 1-0, ΠΑΟ Βάρδας-Αστέρας Αμαλιάδας 1-1, Φωστήρας-Αχαϊκή 1-0, Θήβα-Ζευγολατιό 0-0. Ρεπό: Δόξα Μεγαλόπολης.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Παναχαϊκή 52, ΠΑΟ Βάρδας 42, ΑΟ Χαλκίς 38, Ερμιονίδα 37, Αιολικός 30, Παναρκαδικός 30, Αστέρας Αμαλιάδας 30, Θήβα 28, Παναργειακός 28, Φωστήρας 28, Τσικλητήρας Πύλου 25, Αχαϊκή 24, ΠΑΟ Λουτρακίου 23, Δόξα Μεγαλόπολης 21, Ζευγολατιό 20.

Πηγή: chalkidafans3.blogspot.com

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Α’ ΕΠΣΕ: Μαντούδι-Ταμυναϊκός 0-2 (video)

Κώστας Λαγός

Προγνωστικά Sentragoal: Κάνει τα βασικά και κερδίζει

eviasports

Σαν Σήμερα (24/8/2020): Λουκίσια-ΠΑΟ Κανήθου 2-1

Κώστας Λαγός