EVIASPORTS Δ' ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σαν Σήμερα (1/4/2012): Κόρινθος-Λουκίσια 2-2

Τα Λουκίσια κατάφεραν να «τσιμπήσουν» έναν πολύτιμο βαθμό στην έδρα της Κορίνθου, με τη μεταξύ τους αναμέτρηση να ολοκληρώνεται ισόπαλη 2-2, με τους γηπεδούχους ωστόσο, να χάνουν μεγάλη ευκαιρία στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα μόλις στο 9’, όταν ο Ευσταθίου έκανε το 1-0. Στο 27’ οι γηπεδούχοι απάντησαν και ισοφάρισαν σε 1-1 με τον Δημητριάδη, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο.

Στο 68’ της επανάληψης ο Πάλλας έβαλε ξανά μπροστά στο σκορ τα Λουκίσια, αλλά τα πανηγύρια δεν κράτησαν πολύ, αφού στο 70’ ο Δημητριάδης «ξαναχτύπησε» και πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, διαμορφώνοντας το 2-2.

Στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, ο Δήμου αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφήνοντας τα Λουκίσια με 10 παίκτες, με τους γηπεδούχους να εκμεταλλεύονται την αριθμητική τους υπεροχή, αλλά το σουτ του Δημητριάδη να καταλήγει στο δοκάρι, χάνοντας την ευκαιρία να χαρίσει τη νίκη στην Κόρινθο.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης επικράτησε αναστάτωση στα αποδυτήρια, καθώς οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων ήρθαν στα χέρια.

Κόρινθος: Σουμουλίδης (68′ Δημαράκης), Παπακωνσταντίνου (68′ Σαγανάς), Τσούκης, Παπαευθυμίου, Νιάρος, Σπυρόπουλος, Σεϊτάι, Λουμπαρδέας, Σιώκος (73′ Μπαλτζής), Δημητριάδης, Λαμπρογεώργος.

Λουκίσια: Σουτζόγλου, Ματζώρος, Τσατσαρώνης, Μπαρκώσης, Ζαχαρίας, Ευσταθίου, Μιμιγιάννης (84′ Δέδες), Δήμου, Πάλλας (90′ Ευσταθίου), Τσοπάνης (86′ Παπαδόπουλος), Ανέστης.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Δάφνη Ερυθρών-Θήβα 3-0 α.α., Παναργειακός-Ατρόμητος Χιλιομιδίου 1-1, ΑΟ Χαλκίς-Πόρος 2-1, Κόρινθος-Λουκίσια 2-2, Ασπρόπυργος-Πανναυπλιακός 0-5, Ερμιονίδα-Μανδραϊκός 1-0, Κύμη-Ενώση Ασπρά Σπίτια/Αντίκυρα 1-0.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Κόρινθος 48, ΑΟ Χαλκίς 38, Μανδραϊκός 36, Λουκίσια 32, Παναργειακός 32, Ερμιονίδα 31, Πανναυπλιακός 31, Κύμη 29, Ατρόμητος Χιλιομιδίου 28, Ένωση Άσπρα Σπίτια/Αντίκυρα 20, Δάφνη Ερυθρών 20, Πόρος 12, Θήβα 7, Ασπρόπυργος 1.

Πηγή: onsports.gr

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Αναγέννηση Μαντουδίου: Ξεχωριστές βραβεύσεις στη χοροεσπερίδα (pics)

Κώστας Λαγός

Σαν Σήμερα (27/3/2010): Λήλας Βασιλικού-Προποντίδα 1-0

eviasports

Πέρσι… σαν σήμερα (26/1/2021)

eviasports