ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στ. Αντωνίου: ‘Αυτή την στιγμή υπάρχει ένα βαρύ κλίμα’

Ο Στέργιος Αντωνίου, μέλος της νέας εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, μίλησε στο Metropolis 95.5 για το αποτέλεσμα στις εκλογές της Ομοσπονδίας.

«Κάθε αλλαγή κάτι σηματοδοτεί. Υπάρχουν πολλά μπορούν να αλλάξουν και αυτές είναι οι προθέσεις. Αυτή την στιγμή υπάρχει ένα βαρύ κλίμα, η βάση του είναι στο επικοινωνιακό. Πως περνάνε και πως αποδέχονται κάποιοι άνθρωποι τα μηνύματα.

Σε αυτόν τον τομέα θα γίνει και με την παρουσία του Ζαγοράκη, ο οποίος αποτέλεσε ενωτική υποψηφιότητα, μία νέα προσπάθεια. Όλοι γνωρίζετε ότι οι αρμοδιότητες που έχει η ΕΠΟ δεν είναι πρόβλημα για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Εκεί γίνονται οι συγκρούσεις. Πρέπει να καταβληθεί μία προσπάθεια για να σπάσουν οι γωνίες που υπάρχουν. Αυτή την στιγμή υπάρχουν κάποιες τριβές και σαν αποδέκτες είναι οι άνθρωποι της ΕΠΟ» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Πρέπει να μπουν οι big…14 στο επικοινωνιακό παιχνίδι, θα είναι σε όφελος όλων των ομάδων. Η δική μου επιθυμία είναι συνολικά και κατ’ ιδίαν να γίνουν συζητήσεις με τους παράγοντες του ποδοσφαίρου, γιατί εμείς είμαστε η παράπλευρη απώλεια. Υπάρχουν συγκρούσεις στις ομάδες και εμείς είμαστε αποδέκτες αυτών των απόνερων».

Για το γεγονός ότι δεν εκλέχθηκε κανείς από τους διεθνείς του 2004 στην Εκτελεστική Επιτροπή: «Δεν θέλω να πω ότι μαυρίστηκαν. Τους σεβόμαστε για την χαρά που μας έδωσαν. Υπήρξε μία διαδικασία, ο χειρισμός της κατάστασης δεν ήταν θετικός. Κλήθηκαν οι Ενώσεις μετά από πεντάμηνη διαδικασία να δουν κάτι καινούργιο. Μπορούν όλα αυτά τα παιδιά να είναι στην Ομοσπονδία, στο αντικείμενο που γνωρίζουν καλά.

Υπάρχουν προπονητές και τεχνικοί διευθυντές στην ΕΠΟ, αλλά και άνθρωποι για αναπτυξιακά θέματα. Είναι άλλο πράγμα η διοίκηση της ΕΠΟ και οι Ενώσεις. Οι ποδοσφαιριστές αυτοί που περάσαν από τους Ερασιτέχνες παράγοντες, καταλήξαν ως επαγγελματίες για πολλά χρόνια. Μπορούν να βοηθήσουν στο τεχνικό κομμάτι».

Τόνισε ότι: «Η πρόθεσή μου είναι να στηρίξω την προσπάθεια του Ζαγοράκη. Με μία καλύτερη επικοινωνιακή πολιτική. Σε πολλά θέματα είχαμε κάνει βήματα μπροστά και με την προηγούμενη διοίκηση, που αναγνωρίζονται.

Οι έξι από τους 11 ήταν και στην προηγούμενη Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ και έχουμε πέντε νέα πρόσωπα. Πρέπει να υπάρχει ανανέωση, άλλωστε και η παρέμβαση της UEFA και της FIFA είναι ότι πρέπει να ανανεώνεται το τιμ της διοίκησης, αλλά να παραμένουν κάποιοι με διοικητική εμπειρία. Αυτή την στιγμή εγώ, για παράδειγμα, έχω μία εμπειρία από τα διοικητικά δρώμενα της ΕΠΟ».

Πηγή: metrosport.gr

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

DERNEKI (ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ): Εύβοια Ρωμ-Ε Ρε Γλέντια 1-14

Κώστας Λαγός

1998: Δόξα Προκοπίου-Αιδηψός 5-0

eviasports

Τελικός κυπέλλου ΕΠΣΕ: Γκολ, φάσεις, απονομές & δηλώσεις (video)

eviasports