EVIASPORTS Α' ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σαν Σήμερα (25/3/2012): Αρτάκη-Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου 2-0 (video)

Η Αρτάκη κέρδισε τον Ευβοϊκό Αγίου Νικολάου με 2-0, σαν σήμερα 25/3, για την 27η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΕ.

Μετά από ένα ισορροπημένο αναγνωριστικό πρώτο δεκάλεπτο, οι γηπεδούχοι πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων και έψαξαν το γκολ και τελικά στο 34′ κέρδισαν πέναλτι με τον Ηλία Παπαϊωάννου, ο οποίος το αξιοποίησε ανοίγοντας το σκορ για τον ΑΟΝΑ. Ο ίδιος, ένα πεντάλεπτο αργότερα, με πλασέ μέσα από τη μεγάλη περιοχή διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Στην επανάληψη η Αρτάκη, προσπάθησε να κάνει διαχείριση του υπέρ της αποτελέσματος, απέναντι στον Ευβοϊκό που προσπάθησε να βρει τρόπους για να φτάσει στη μείωση του σκορ (και η ισοπαλία βόλευε την ομάδα του Αγίου Νικολάου) που θα την έβαζε στη διεκδίκηση θετικού αποτελέσματος, με την άμυνα όμως των γηπεδούχων να ανταποκρίνεται πολύ καλά, μη αφήνοντας έτσι ουσιαστικά τους φιλοξενούμενους να δημιουργήσουν τη μεγάλη φάση. Η νίκη του ΑΟΝΑ έδωσε νέο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα, αφού η ομάδα της Αρτάκης πλησίασε τον πρωτοπόρο Ευβοϊκό στους δύο βαθμούς.

Φωτογραφίες: kontastaspor.blogspot.com

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Αυλωνάρι-Απόλλων Ερέτριας 2-3, Λήλας Βασιλικού-ΑΕ Χαλκίδας 0-1, Αλάτσατα-Προποντίδα 2-3, Καστέλλα-Ιστιαία 1-0, Ωρεοί-Ταμυναϊκός 1-0, Κριεζά-Δροσιά 1-1, Αρτάκη-Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου 2-0, Ολυμπιακός Χαλκίδας-Όλυμπος Γυμνού 1-1.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου 64, Αρτάκη 62, Δροσιά 53, Κριεζά 51, Προποντίδα 47, Όλυμπος Γυμνού 40, Ιστιαία 35, Απόλλων Ερέτριας 31, Λήλας Βασιλικού 29, Ολυμπιακός Χαλκίδας 28, Καστέλλα 28, Ωρεοί 27, ΑΕ Χαλκίδας 25, Ταμυναϊκός 23, Αλάτσατα 20.

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Προγνωστικά σήμερα. League Cup για τα τηλεοπτικά και 9.92

koubanezos.gr

Ενημερωτική εκδήλωση του έργου ‘Skills4Sports’

eviasports

Αν. Καπνίσης: ‘Δεν αργεί η μέρα που θα επιστρέψουμε σ’ αυτό που αγαπάμε!’

Κώστας Λαγός