Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ν. Τζίκας για Γ’ Εθνική: ‘Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι’

Ο πρόεδρος του ΠΑΟ Κουφαλίων Νίκος Τζίκας στον Γιάννη Τακαβακόπουλο και στην Πέλλα τηλεόραση αναφέρθηκε στην ομάδα του και τα προβλήματα που αντιμετώπισε από την αρχή της περιόδου.

Αναλυτικά:

«Η πανδημία είναι η κορυφή του παγόβουνου αλλά τα προβλήματα προϋπήρχαν. Επειδή είμαστε ερασιτεχνικό σωματείο είναι πολύ δύσκολο όλα μαζί τα προβλήματα που βρέθηκαν μπροστά μας να λυθούν άμεσα. Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι».

Ακόμη επισήμανε:

«Ήταν να ξεκινήσουμε στις 11 Σεπτεμβρίου και τελικά αρχίσαμε στις 11 Οκτωβρίου. Οι επτά εβδομάδες προετοιμασίας έγιναν έντεκα με αποτέλεσμα καμία ομάδα να μην είναι έτοιμη στο ξεκίνημα του Πρωταθλήματος. Από τις 15 Αυγούστου υπήρχε μερικό λοκντάουν και χωρίς φιλάθλους. Εμείς δεν είμαστε επαγγελματίες παράγοντες και τα κάνουμε όλα για τον κόσμο. Περάσαμε από όλα τα πόστα και πλέον ένας κύκλος κλείνει. Δεν βλέπουμε αυτή τη συνέχεια που προσμονούσαμε όλα αυτά τα χρόνια. Ποτέ δεν ήμασταν παράγοντες χρηματοδότες εξ ολοκλήρου αλλά έχουμε τη δύναμη του κόσμου που μας κάνει να υπάρχουμε σε υψηλό επίπεδο στο χώρο του ποδοσφαίρου. Για τέσσερις αγωνιστικές και την προετοιμασία ξοδέψαμε το μισό μπάτζετ που ήταν πενήντα χιλιάδες ευρώ και αυτά τα χρήματα πήγαν στο βρόντο. Εμείς τα επενδύσαμε για να χαρούμε το ποδόσφαιρο αλλά δυστυχώς δεν προλάβαμε να χαρούμε τίποτε.

Μας ζητούν να έχουμε επαγγελματικές υποχρεώσεις και οικονομικά δεν μας βλέπουν καθόλου».

Από την πολιτεία έχετε καμία ενίσχυση;

«Εμείς είμαστε στο απόλυτο μηδέν. Όπως στο απόλυτο μηδέν είμαστε και από την τοπική αυτοδιοίκηση. Έχουμε να λαμβάνουμε χρήματα από την προπερσινή διοίκηση. Δεν μπορούμε άλλο να στηρίξουμε. Αιμορραγούμε»

Για τους ποδοσφαιριστές είπε:

«Μια ημέρα αν αφήσεις το ποδόσφαιρο σε τιμωρεί με τρεις μέρες απραξία. Πως αυτά τα παιδιά θα επανέλθουν; Η μακροχρόνια αποχή φέρνει τραυματισμούς και εύχομαι να μην υπάρξουν».

Πηγή: metrosport.gr

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

EVIASPORTS LIVE SCORE (ΚΥΡΙΑΚΗ 18/2)

eviasports

Β’ ΕΠΣΕ: Οι διαιτητές στο Μιαούλης Φύλλων-Ερμήλιος (10/5)

Κώστας Λαγός

Αβαντίδες: Δείπνο στην Παραλία για τις πρωταθλήτριες! (photos)

Κώστας Λαγός