EVIASPORTS Α' ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σαν Σήμερα (9/3/2019): Ηρακλής Ψαχνών-Λήλας Βασιλικού 1-1 (video)

Εντός έδρας ‘στραβοπάτημα’ για  τον Ηρακλή Ψαχνών με τον Λήλαντα Βασιλικού, για την 20η αγωνιστική, της μεγάλης κατηγορίας του ευβοϊκού ποδόσφαιρου, κάτι που η εκμεταλλεύτηκε η πρωτοπόρος Αρτάκη (2-0 τον Παντριαδικό) και αύξησε την απόσταση της απ’ τον Ηρακλή στους τέσσερις βαθμούς.

Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων με σουτ μέσα απ’ την περιοχή του Τ. Μακρή. Ο Ηρακλής είχε ανοίξει το σκορ με αυτογκόλ του Χαζαρίδη στο 16′ και είχε στη συνέχεια δύο δοκάρια με τους Σκριβάνο στο 48′ με σουτ, και Παλαιολόγο στο 66′ με κεφαλιά, αλλά και χαμένες ευκαιρίες για να ‘κλειδώσει’ τη νίκη.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Παπαποστόλου/Ρουμπής-Μούρτικας.

ΓΚΟΛ: 16′ Χαζαρίδης (αυτογκόλ)-90’+3′ Μακρής Τ.

Ηρακλής Ψαχνών (Θανάσης Μεθενίτης): Αρχοντάκης, Ζουλιώτης, Σπανός, Παλαιολόγος, Ρεπετσάς, Τσολάκος, Καραχάλιος (62′ Γκάβαλης, 70′ Μπακομήτρος λ.τ.), Αγγελάτος Γ., Γιαντόμ (89′ Ντούμας), Ανέστης (55′ Σιαράπης), Σκριβάνος.

Λήλας Βασιλικού (Τάσος Ταυταρίδης): Τόρα, Ευαγγελινός, Μπακλαγεμέζης (62′ Βάθης), Χαζαρίδης, Τσούρα, Αγγελάκης, Παπίλας, Αλεξίου (85′ Σιμιτζής), Μακρής Τ., Πεσχύρας (89′ Πρίφτι), Αναγνώστου (51′ Κικίδης).

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ: Απρίλιος 2023

eviasports

‘Η ΜΝΗΜΗ ΔΑΚΡΥΖΕΙ’: ‘Εδώ Πολυτεχνείο’

Θανάσης Κούτος

Σαν Σήμερα (12/4/2014): Λουκίσια-Όλυμπος Γυμνού 4-2

eviasports