Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Π. Βουλέρης: ‘Το θέατρο του παραλόγου στη Γ’ Εθνική’

Δηλώσεις του αντιπροέδρου της Αρτάκης Παναγιώτη Βουλέρη, στην επανέναρξη προπονήσεων της ομάδας του, που έγινε τη Δεύτερα 1/3.

‘Μιλάμε για θέατρο του παραλόγου στη Γ’ Εθνική. Δεν ξέρω τι να πω, γιατί πραγματικά δεν ξέρω τι θα γίνει αύριο. Μας φωνάξανε να μαζέψουμε τα παιδιά. Το κάναμε, είμαστε όλοι εδώ, ο πρόεδρος είναι εδώ, προσπαθώντας όλοι για το καλύτερο. Ο κ. Βαγιάννης είναι απ’ τους ανθρώπους που δεν θέλει να σταματήσει η ομάδα και να πάει στράφι όλη αυτή η προσπάθεια.

Υπάρχουν όμως χιλιαδυό προβλήματα. Πως θα λυθούν αυτά; Ακόμη δεν ξέρουν πως θα παίξουμε και αν τελικά θα παίξουμε. Βγάλανε μια απόφαση και μας είπανε κατεβείτε και όπως είδαμε οι περισσότερες ομάδες κατεβήκανε. Το θέμα είναι όμως μπορεί ο πρόεδρος και γενικά το διοικητικό συμβούλιο κάθε ομάδας να επωμιστεί αυτό το βάρος; Τα έξοδα είναι τεράστια, κάτι που είναι κοινό μυστικό.

Εγώ φυσικά θέλω να ξεκινήσουμε, δεν ήθελα καν να σταματήσουμε, γιατί για μας η Αρτάκη είναι η ζωή μας. Από κει πέρα όμως τι γίνεται; Δεν μας απαντάει κανένας. Κάθε μέρα όλοι οι πρόεδροι και οι παράγοντες διαμαρτύρονται, το ίδιο και οι ποδοσφαιριστές. Χαίρομαι που ξεκινήσαμε, όμως όπως είπα το θέμα είναι τι γίνεται από δω και πέρα. Μέχρι πότε θα χαιρόμαστε; Αν γίνει κάτι, ποιος θα τρέχει πάλι;

Μακάρι να πάνε όλα καλά και μακάρι να δώσουνε μια λογική, σωστή και όσο πιο δίκαιη -για όλες τις ομάδες- λύση (γιατί για παράδειγμα η Αρτάκη βάσει του υφιστάμενου προγράμματος είναι ιδιαίτερα αδικημένη), σ’ όλο αυτό -που είναι όπως είπαμε- το θέατρο του παραλόγου. Εύχομαι σε όλους μας καλή συνέχεια και καλή δύναμη’.

Για το γήπεδο της Αρτάκης: ‘Το γήπεδο το βρήκαμε παρατημένο. Εάν δεν ασχοληθούμε λίγο εμείς να το μαζέψουμε, δεν γίνεται τίποτα και δεν ενδιαφέρεται κανένας’.

ΑΡΤΑΚΗ: Προπονητικό ‘restart’! (video)

ΑΡΤΑΚΗ: Προπονητικό ‘restart’! (photos)

Γ. Βαγιάννης: ‘Το πρωτάθλημα έχει καταντήσει ένα μικρό τουρνουά’

Μ. Γκόφας: ‘Πήρανε τη χειρότερη απόφαση για τη Γ’ Εθνική’

Κ. Καραμπάς: ‘Δεν υπάρχει λογική, έτσι όπως τα σχεδιάζουν’

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Β. Σιδέρης: ‘Να παραταθεί η προθεσμία για το Μητρώο μέχρι τέλος Ιουνίου του 2021’

Κώστας Λαγός

Α’ ΕΠΣΕ: Σκεπαστή-Μακρυκάπα 0-1

Κώστας Λαγός

Αμαρυνθιακός: Ο Γ. Κρόκος στην τεχνική ηγεσία

Κώστας Λαγός
-->