EVIASPORTS ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μ. Χριστοφορίδη: ‘Ευκαιρία να αποδείξουμε ότι δεν έκαναν λάθος για μας’

Δηλώσεις της αθλήτριας των Αβαντίδων Μαρίας Χριστοφορίδη, στην επανέναρξη προπονήσεων της ομάδας της, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 1/3.

Για τον κορονοϊό και το ‘lockdown’: ‘Γενικότερα η καραντίνα ήταν και είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Στην αρχή που κλείσαμε, τον περασμένο Νοέμβριο, ήμασταν πάρα πολύ θερμές γιατί πιστεύαμε ότι θα κλείσουμε για περίπου ένα μήνα και μετά θα επιστρέψουμε. Πέρασε αυτός ο μήνας και τελικά κράτησε πολύ περισσότερο απ’ ότι περιμέναμε και η υπομονή εξαντλήθηκε. Δηλαδή εκεί που κάναμε κάθε μέρα προπονήσεις, ξαφνικά σταματήσαμε και η απογοήτευση ήταν πολύ μεγάλη και φτάσαμε να πιστέψουμε ότι δεν θα ξεκινήσουμε ποτέ. Σιγά-σιγά άρχισαν κάποια πρωταθλήματα ανδρών και στη συνέχεια και γυναικών και ξαφνικά πριν λίγο καιρό ακούσαμε ότι θα ξεκινήσουμε σε μια εβδομάδα. Εγώ προσωπικά αισθάνθηκα κάπως ‘χαμένη’, γιατί είχα αφήσει τον εαυτό για λίγο διάστημα, σ’ ότι αφορά το αθλητικό κομμάτι, επειδή όπως ανέφερα είχα κουραστεί ψυχολογικά και είχα απογοητευτεί. Όμως εντάξει, έστω και έτσι είμαστε και πάλι πίσω στο γήπεδο’.

Μαρία Χριστοφορίδη

Για τη νέα μίνι-προετοιμασία ενόψει της έναρξης της Α’ Εθνικής γυναικών: ‘Όλα θα φανούν στην προετοιμασία. Πάλι ξεκινάμε απ’ το μηδέν, όσο προπόνηση και αν κάναμε. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε και έναν νέο προπονητή. Πρέπει να δούμε τι θέλει από εμάς και τη φιλοσοφία του γενικότερα. Σίγουρα θα δείξουμε έναν πολύ καλό εαυτό και θα πιεστούμε πάρα πολύ για να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα, που θέλει η ομάδα’.

Για το αν είναι αισιόδοξη για την πορεία των Αβαντίδων στο πρωτάθλημα: ‘Η αλήθεια είναι ότι έχουμε πάρα πολύ καλές μονάδες στο ρόστερ. Τώρα το θέμα είναι προσωπικό για κάθε παίκτρια το πως θα βγάλει τον καλύτερο της εαυτό μέσα στο γήπεδο. Εγώ εμπιστεύομαι τις συμπαίκτριες μου, όπως και αυτές εμπιστεύονται εμένα. Σίγουρα θα πάμε πάρα πολύ καλά. Θα δείξουμε τι αξίζουμε, γιατί στην προετοιμασία την πρώτη που κάναμε, του Σεπτεμβρίου, ήμασταν έτοιμες να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε και τι αξίζουμε και ξαφνικά μας έκοψαν. Τώρα είναι μια ευκαιρία να αποδείξουμε ότι δεν έκαναν λάθος για μας’.

ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ: Προπονητική επανεκκίνηση! (video)

ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ: Επανεκκίνηση με ‘rapid test’! (photos)

Ντ. Κνέζεβιτς: ‘Να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι, για την έναρξη του πρωταθλήματος’

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

XBA: Αποχώρησε από τη Β’ Εθνική

Παναγιώτης Νικολάου

Αθλόπολις: Ευχετήρια ανακοίνωση για Γ. Πίσχινα

Κώστας Λαγός

Ο Παντελίδης στο Εσπερίδες-ΠΑΟΚ για την Α1 Γυναικών

Παναγιώτης Νικολάου