Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γ. Βαγιάννης: ‘Το πρωτάθλημα έχει καταντήσει ένα μικρό τουρνουά’

Δηλώσεις του προέδρου της Αρτάκης Γιάννη Βαγιάννη, στην επανέναρξη προπονήσεων της ομάδας που έγινε τη Δεύτερα 1/3.

Για τα σενάρια σχετικά με τον τελικό τρόπο διεξαγωγής της Γ’ Εθνικής: ‘Καλώς ή κακώς ξαναξεκινάμε την προετοιμασία μας. Είμαστε πολύ προβληματισμένοι. Αισθανόμαστε οργή, να το πω απλά. Δεν ξέρουμε, κάθε μέρα που περνάει, τι ενημέρωση θα έχουμε και βασιζόμαστε στα τελευταία δεδομένα που υπάρχουνε. Τι σημαίνει αυτό… 28/3 ξεκινάει το πρωτάθλημα. Ελπίζω να μην αλλάξουν τα πράγματα, να ‘ναι ο τελευταίος προγραμματισμός που γίνεται για την ομάδα μας. Το πρωτάθλημα έχει καταντήσει ένα μικρό τουρνουά, με αβέβαιο μέλλον, με αδικίες μεγάλες, όσον αφορά την εξέλιξη του. Προσπαθούμε και πρέπει να προσαρμοστούμε, δεν έχουμε κάτι άλλο να κάνουμε. Ακούμε και πράττουμε’.

Για το αν έχει νόημα για έναν παράγοντα να συνεχίσει την ομάδα του στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, με τις υφιστάμενες φετινές συνθήκες: ‘Νιώθουμε εκβιασμένοι σ’ αυτό το σημείο. Πρέπει μέχρι την Τετάρτη 3/3 να απαντήσουμε αν θα κατέβουμε ή όχι. Ο ΑΟ Νέας Αρτάκης επειδή τιμά την ιστορία του, τιμά την πόλη του, τ’ όνομα του και την Εύβοια, την οποία εκπροσωπούμε, θα κατέβει στο πρωτάθλημα. Οι όροι, όπως είπα και πριν, είναι ασαφείς, η αδικία είναι μεγάλη. Πιο συγκεκριμένα, εμείς έχουμε να παίξουμε ακόμη έξι αγώνες, τρεις μέσα-τρεις έξω και έχουμε παίξει ακόμα τρεις αγώνες εκτός έδρας. Αυτό σημαίνει τέσσερις αγώνες εντός έδρας-έξι αγώνες εκτός έδρας. Στο γήπεδο κρίνονται όλα βέβαια, αλλά αυτό το πράγμα καταλαβαίνετε και εσείς ότι δεν είναι σωστό, δεν είναι δίκαιο’.

Για το αν πιστεύει ότι μπορεί να ακυρωθεί το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, αν γίνει προσφυγή στο διαιτητικό δικαστήριο: ‘Όλα τα πιστεύω, όλα τα περιμένουμε. Και αυτό θα ‘ναι η τελική ταφόπλακα. Τα έξοδα που κάνουμε είναι απίστευτα. Η υποστήριξη, από τους υπεύθυνους και τους αρμόδιους, έχει μείνει σε επίπεδο υποσχέσεων. Καταλαβαίνουμε τα προβλήματα, καταλαβαίνουμε την ανάγκη, είναι πολύ σημαντικότερο το πρόβλημα με τον covid-19 σε όλη την κοινωνία μας -και πόσο μάλλον στο ποδόσφαιρο- αλλά όταν ξεκινάμε θέλουμε να έχουμε σαφείς κατευθύνσεις. Αν γίνει κάτι τέτοιο -όπως είπα- θα είναι η τελική ταφόπλακα’.

ΑΡΤΑΚΗ: Προπονητικό ‘restart’! (photos)

Μ. Γκόφας: ‘Πήρανε τη χειρότερη απόφαση για τη Γ’ Εθνική’

Κ. Καραμπάς: ‘Δεν υπάρχει λογική, έτσι όπως τα σχεδιάζουν’

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΟ Δύστου: Συνάντηση με αντιπεριφερειάρχη Γ. Κελαϊδίτη για το γήπεδο

Σταύρος Κιούσης

Α’ ΕΠΣΕ: Αποτελέσματα & βαθμολογία (1η αγωνιστική)

eviasports

Σαν Σήμερα (11/12/2016): ΑΟ Χαλκίς-Δόξα Μεγαλόπολης 2-2 (video)

eviasports
-->