Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γ. Σπάθας για Γ’ Εθνική: ‘Θα χαθεί η μπάλα με ορισμούς διαιτητών απ’ τον νομό της γηπεδούχου ομάδας’

Στην επανέναρξη της Γ’ Εθνικής όσο και στο μέλλον των τοπικών πρωταθλημάτων αναφέρθηκε ο γενικός γραμματέας της ΕΠΣ Πειραιά Γιάννης Σπάθας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην ιστοσελίδα sportime.gr:

‘Ακούω διάφορα από δω κι από εκεί! Αλλά και με δεδομένη την απόφαση της ΕΠΟ, όσον αφορά τη συνέχιση του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, έχω να καταθέσω τις δικές μου ενστάσεις. Η μεγάλη μου ένσταση είναι στον ορισμό των διαιτητών και σε ένα σενάριο που έχει ακουστεί για δήθεν ορισμό διαιτητή από τον ίδιο νομό της γηπεδούχου ομάδος. Διαφωνώ κάθετα, δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να ισχύσει κάτι τέτοιο. Διότι αν γίνει, τότε είναι σίγουρο, πως θα χαθεί η μπάλα.
Είναι προτιμότερο να ορίζονται διαιτητές από όμορους νομούς, και να κρατηθεί σε ένα σαφές υψηλό επίπεδο το διαιτητικό φρόνημα όλων, παρά να μπούμε σε ξένα χωράφια, και σε επιλογές, που ξέρουμε εκ προοιμίου, πως δεν είναι προς τη σωστή κατεύθυνση!

Τώρα όσον αφορά το τοπικό, αν κι εφόσον αποφασιστεί η έναρξή του, εκείνο που προτείνω είναι να δοθεί αυτή η δυνατότητα, δηλαδή της επανεκκίνησης των πρωταθλημάτων στις ίδιες τις Ενώσεις. Διότι γνωρίζουν πολύ καλά τον τρόπο και είμαι σίγουρος, πως θα δώσουν την καλύτερη λύση, ώστε αυτά (πρωταθλήματα), να συνεχιστούν κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το μόνον πράγμα που θα πρέπει να ζητήσει η ΕΠΟ, είναι τους πρωταθλητές των Ενώσεων.

Επίσης εδώ τα δεδομένα είναι διαφορετικά και εννοείται πως δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να θιγούν κεκτημένα των διαιτητών, όπως είναι τα οδοιπορικά τους, όπως ακούστηκε. Τι να μειώσεις; Αυτά που παίρνουν, δεν φτάνουν ούτε για τις βενζίνες τους’.

Πηγή: sportime.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Α’ ΕΠΣΕ: Αρτάκη-Ταμυναϊκός 1-0 (video)

Κώστας Λαγός

Β’ ΕΠΣΕ (Β’ ΟΜΙΛΟΣ): Ταξιάρχης-Ατρόμητος Βασιλικών 2-3

Κώστας Λαγός

Σαν Σήμερα (24/2/2018): Ζάρακες-Σκύρος 5-0

eviasports
-->