EVIASPORTS Δ' ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σαν Σήμερα (25/2/2012): ΑΟ Χαλκίς-Δάφνη Ερυθρών 4-0

Μία άνετη και εύκολη νίκη πραγματοποίησε σήμερα ο ΑΟ Χαλκίς στο Ενωσιακό γήπεδο Χαλκίδας, όπου κέρδισε την Δάφνη Ερυθρών, με σκορ 4-0 σκορ που μπορούσε να είχε πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις βάση των πολλών ευκαιριών που έχασαν οι ‘νερατζούρι’. Ντεμπούτο πραγματοποίησε σήμερα και ο Μιχάλης Καφαντάρης, ο οποίος ήταν ένας από τους καλύτερους παίχτες του αγώνα, πετυχαίνοντας και το 4ο γκολ του αγώνα.

Σε συνδυασμό με την εντός έδρας ήττα του Μανδραϊκού (1-2 από την πρωτοπόρο Κόρινθο), ο ΑΟ Χαλκίς σκαρφάλωσε στην 2η θέση, 1 βαθμό μπροστά από την ομάδα της Μάνδρας και 7 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Κόρινθο, που θα την αντιμετωπίσει εκτός έδρας την επόμενη αγωνιστική.

Το φιλμ του αγώνα:

  • 5′ – Μπροστά στον Καφαντάρη ο Μ. Κουτσοδήμος, την τελευταία στιγμή, διώχνει την μπάλα σε κόρνερ.
  • 6′ – Ατομική προσπάθεια του Καφαντάρη από τα αριστερά, σέντρα στον Καλογερόπουλο, πήρε την μπάλα, προχώρησε, πλάσαρε αλλά ο Σταματίου πραγματοποίησε εκπληκτική επέμβαση.
  • 12′ – 1-0. Φάουλ του Καρακατσάνη, στην καρδιά της άμυνας των φιλοξενούμενων, ο Νικολόπουλος πετάγεται στο ύψος λίγο έξω από την μικρή περιοχή και κάνει πάνω στην κίνηση σουτ πλασέ στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Σταματίου.
  • 26′ – Ο Γκιόκας μπαίνει μόνος του στην περιοχή αλλά ο Σταματίου πέφτει στα πόδια του και μπλοκάρει την μπάλα.
  • 34′ –  2-0. Από ωραία σέντρα του Παστού, ο Καρακατσάνης με κεφαλιά έκανε το 2-0.
  • 44′ – Ο Γκιόκας βγάζει ωραία μπαλιά στον Καφαντάρη, ο οποίος μεταξύ μικρής και μεγάλης περιοχής στα πλάγια δεξιά, έπιασε ένα πολύ δυνατό σουτ για να “απογειωθεί” και πάλι ο Σταματίου και να σώσει την εστία του.
  • 53′ – Σέντρα του Καρακατσάνη, πολύ ωραία και καρφωτή κεφαλιά του Γκιόκα η μπάλα ελάχιστα άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι.
  • 56′ – 3-0. Ο Πέτσης πλαγιοκόπησε την άμυνα της Δάφνης, βγάζει έξοχη σέντρα και με υποδειγματική κεφαλιά, ο Καλογερόπουλος κάνει το 3-0.
  • 63′ – 4-0. Το ωραιότερο γκολ του αγώνα όταν ο Καφαντάρης, που ήταν από τους κορυφαίους της Χαλκίδας, ελίχθηκε έξω από την περιοχή, έπιασε ένα φοβερό σε δύναμη σουτ, στέλνοντας την μπάλα στο “παραθυράκι” του Σταματίου που έμεινε άναυδος.

Μετά το 4-0, ο ΑΟΧ χαμήλωσε τις στροφές αλλά και πάλι δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες που πέρασαν ανεκμετάλλευτες

Την επόμενη αγωνιστική, Κυριακή 4 Μαρτίου, στις 15:00, ο ΑΟ Χαλκίς τα παίζει όλα για όλα για τις όποιες ελπίδες έχει για άνοδο στην Γ’ Εθνική. Θα ταξιδέψει την Κόρινθο και θα αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα, η οποία βρίσκεται στην πρώτη θέση με 7 βαθμούς από τον 2ο ΑΟΧ και έχει πολύ καλή ψυχολογία, αφού σήμερα κέρδισε μέσα στην Μάνδρα, τον Μανδραϊκό με σκορ 1-2.

Παρόλα αυτά η διοίκηση του ΑΟ Χαλκίς, γνωρίζοντας την κρισιμότητα του αγώνα, θα διαθέσει Λεωφορεία για την Κόρινθο (πιθανόν δωρεάν), για όσους φιλάθλους θέλουν να πάνε στην Κόρινθο και να σταθούν δίπλα στην ομάδα της Χαλκίδας, σε ένα από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια του ΑΟΧ τα τελευταία χρόνια.

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ (Θύμιος Γεωργούλης): Τοπαλίδης, Πέτσης, Γούναρης, Παστός (59′ Γιογιός), Νικολόπουλος (65′ Ταυλαρίδης), Μπιρμπίλι, Μανιάτης, Καλογερόπουλος, Γκιόκας (70′ Μπακρής), Καρακατσάνης, Καφαντάρης

ΔΑΦΝΗ ΕΡΥΘΡΩΝ (Μελέτης Σοφός): Σταματίου, Γκονόσι, Μάγκας, Κουτσοδήμος Μ., Τσέλλος, Μακρής, Λιώρης, Ανέστης, Νικολάου (69′ Τσαούσης), Κουτσοδήμος Π.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (15η αγωνιστική-7ος όμιλος Δ’ Εθνικής): Παναργειακός-Κύμη 4-0, ΑΟ Χαλκίς-Δάφνη Ερυθρών 4-0, Πόρος-Πανναυπλιακός 0-1, Ατρόμητος Χιλιομοδίου-Ασπρόπυργος 5-1, Ερμιονίδα-Ένωση Άσπρα Σπίτια/Αντίκυρα 1-1, Μανδραϊκός-Κόρινθος 1-2, Θήβα-Λουκίσια 0-3 α.α.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Κόρινθος 38, ΑΟ Χαλκίς 31, Μανδραϊκός 29, Λουκίσια 25, Πανναυπλιακός 25, Ατρόμητος Χιλιομοδίου 23, Παναργειακός 22, Κύμη 22, Ερμιονίδα 21, Ένωση Άσπρα Σπίτια/Αντίκυρα 17, Δάφνη Ερυθρών 14, Πόρος 12, Θήβα 7, Ασπρόπυργος 1.

Πηγή: chalkidafans3.blogspot.com

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Επίλεκτοι Χαλκίδας: Ματαίωση φιλικού με Εργοτέλη

Κώστας Λαγός

Στ. Αντωνίου: ‘Δεν υπάρχει κρυμμένη επιστολή για την Ολιστική Μελέτη’

eviasports

Α’ ΕΠΣΕ: Ορισμός αγώνων πρωταθλήματος

Κώστας Λαγός