ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λ. Αυγενάκης: Θετικός για τις ακαδημίες, δύσκολα τα τοπικά

Τηλεδιάσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι μεταξύ εκπροσώπων αθλητικών σωματείων με τον κύριο Αυγενάκη για την επανεκκίνηση των αθλητικών δραστηριοτήτων στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο…

Ο Λευτέρης Αυγενάκης πήρε ξεκάθαρα θέση υπέρ του ανοίγματος των ακαδημιών ποδοσφαίρου για το οποίο δεσμεύτηκε ότι υπάρχουν καθοριστικές ενέργειες από μέρος του έως την επόμενη εβδομάδα.
Δεσμεύτηκε ότι θα το παλέψει με κάθε τρόπο, και είπε ευθέως ότι λόγω της ιδιαίτερης κατάστασης που ζούμε ακόμα και η Αθλητική αρχή βρίσκεται κάτω από τις εισηγήσεις των λοιμοξιολόγων οι οποίες “καλώς ή κακώς”, καθορίζουν τα πάντα.

Αντίθετα, δεν ήταν το ίδιο θετικός, αφήνοντας ερωτηματικά για τη δυσκολία της επανέναρξης των αντρικών τμημάτων ερασιτεχνικών σωματείων, λόγω πολλών παραμέτρων που υπάρχουν και δεν είναι πολύ αισιόδοξες.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, ο Διευθύνων Σύμβουλος και ιδρυτής της ιδιωτικής ακαδημίας Talent City F.C., η υπεύθυνη επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων του δικτύου Talent City F.C. Νίνα Ξενοχρήστου, ο τεχνικός διευθυντής της Θύελλας Αχιλλέα Κορυδαλλού Γιάννης Χρυσάφης, ο τεχνικός διευθυντής της Αθηναΐδας Μιχάλης Σπανός και ο δημοσιογράφος Γιάννης Παρασύρης.

Πηγή: stoplekto.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Α’ ΕΘΝΙΚΗ (ΓΥΝΑΙΚΩΝ): Φείδων Άργους-Αβαντίδες 2-3

Κώστας Λαγός

Π. Τοκπασίδης: Ο ρόλος του αληθινού προπονητή και όχι της εξομοίωσης

Παναγιώτης Τοκπασίδης

Κ16 ΕΠΣΕ: Πρόγραμμα & διαιτητές (16/12)

Κώστας Λαγός