Αγαπημένα ΡΟΗ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μ. Ντάσκου: ‘Να διεκδικήσουμε την επιστροφή μας στις προπονήσεις’

Η επιθετικός των Απολλωνίδων Ερέτριας Μαρία Ντάσκου εκφράζει την επιθυμία της για επιστροφή στις προπονήσεις και των υπόλοιπων κατηγοριών του γυναικείου ποδοσφαίρου, έπειτα απ’ το ‘άνοιγμα’ για προπονήσεις της Α’ Εθνικής γυναικών. Ακόμη μιλά για τον Γιάννη Αγριόδημο, εκφράζοντας τα συλλυπητήρια της.

Για την επιθυμία της για επιστροφή στις προπονήσεις και στους αγώνες: ‘Από οκτώ χρονών ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο, το μόνο άθλημα που αγαπάω και λατρεύω. Είναι κάτι που έχει λείψει πολύ και σε εμένα και στις συμπαίκτριες μου και νομίζω ότι θα πρέπει να επιτρέψουν τις προπονήσεις και στις υπόλοιπες κατηγορίες του γυναικείου ποδοσφαίρου, μετά το άνοιγμα της Α’ Εθνικής γυναικών. Θα πρέπει όλες μαζί και στην ομάδα μου και γενικά στο γυναικείο ποδόσφαιρο να διαμαρτυρηθούμε και να διεκδικήσουμε την επιστροφή στις προπονήσεις και στους αγώνες. Νομίζω ότι παίρνοντας τα κατάλληλα μέτρα και τηρώντας τα πρωτόκολλα, δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα σχετικά με τον κορονοϊό και έχει φανεί ότι ο αθλητισμός έχει μηδαμινή συμβολή στην εξάπλωση της πανδημίας’.

Για τον Γιάννη Αγριόδημο: ‘Πραγματικά κρίμα. Καλό παράδεισο να έχει ο Γιάννης και εύχομαι δύναμη και κουράγιο στην οικογένεια του. Τα θερμά μου συλλυπητήρια’.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΠΑΙΔΩΝ ΕΠΣΕ: Πρόγραμμα αγώνων (10,13,14,17/4)

Κώστας Λαγός

Β’ ΕΠΣΕ (Α’ ΟΜΙΛΟΣ): Αρτεμησιακός-ΠΑΟ Πολιτικών 1-0

Κώστας Λαγός

Ξεκίνησε ο Απόλλωνας Χαλκίδας με όνειρα και φιλοδοξίες! (pics)

Παναγιώτης Νικολάου
-->