EVIASPORTS Α' ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σαν Σήμερα (20/2/2016): Ταμυναϊκός-ΑΕΚ Χαλκίδας 0-0 (video)

Ο Ταμυναϊκός αναδείχτηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα με την ΑΕΚ Χαλκίδας, σαν σήμερα 20/2, για την 23η αγωνιστική της μεγάλης κατηγορίας του ευβοϊκού ποδοσφαίρου.

Οι ‘κιτρινόμαυροι’ απείλησαν την αντίπαλη εστία στο ένατο λεπτό με πλασέ του Καραντάκη και τον Ζωντό να πραγματοποιεί σωτήρια επέμβαση, παραχωρώντας κόρνερ, με τον πορτιέρο των γηπεδούχων να μπλοκάρει συρτή τελική προσπάθεια του Κοντογουλίδη. Πέντε λεπτά μετά ήταν η σειρά της ομάδας του Αλιβερίου να κάνει αισθητή την παρουσία της στην επίθεση, με εκτέλεση φάουλ με ‘κομπίνα’ των Καρατζά, Γ. Τσαλιαγκού και Β. Τσαλιαγκού, ο τελευταίος με συρτό δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα να περάσει λίγο δίπλα απ’ το αριστερό δεξί δοκάρι των φιλοξενούμενων, ενώ στο 37′ ο Καρατζάς (έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Γ. Τσαλιαγκού) με κεφαλιά έστειλε την μπάλα να περάσει λίγο πάνω απ’ το οριζόντιο δοκάρι της ομάδας της Χαλκίδας. Νέα καλή στιγμή για την ομάδα του Αλιβερίου, που έδειχνε να βρίσκεται πιο κοντά στο γκολ στην επανάληψη, στο 57′ με πλασέ του Β. Τσαλιαγκού μέσα απ’ την περιοχή, που και αυτό για λίγο δεν βρήκε στόχο, ενώ στο 72′ ο Παπαδέδες σωτήρια έδιωξε με τα πόδια το σουτ του Β. Αναστασίου και στο 87′ ο Μόνος έσωσε την εστία της ΑΕΚ, πέφτοντας σωτήρια στη δεξιά γωνία του τέρματος του, εξουδετερώνοντας κεφαλιά του Γ. Τσαλιαγκού. Στις καθυστερήσεις του αγώνα οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι (‘χέρι’ Κοροβέση).

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Βρακάς/Καμπούρης-Περιβολάρης.

ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Λύκος): Ζωντός, Β. Αναστασίου, Πιλάτης, Καρατζάς, Θωμάς, Κούρτης, Φωτιάς, Σταμέλος, Β. Τσαλιαγκός, Γ. Τσαλιαγκός, Μανδράκας (63′ Ιωαννίδης).

ΑΕΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Δημήτρης Ερμήλιος): Μόνος, Μεταξάς (76′ Κοροβέσης), Παπαδέδες, Μπισμπικόπουλος, Τσούτης, Παριανός, Μπασούκος (53′ Τσιβίκας), Ξιφαράς, Κοντογουλίδης, Πατσατζόγλου, Καραντάκης (65′ Σεϊνταράσι).

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Απόλλων Ερέτριας-Αυλωνάρι 1-0, Ολυμπιακός Χαλκίδας-Παντριαδικός 3-1, Δροσιά-Καστέλλα 4-2, Ταμυναϊκός-ΑΕΚ Χαλκίδας 0-0, Μακρυκάπα-Ελλήσποντος 3-0, Ιστιαία-Αυλίδα 1-0, Αρτάκη-Ζάρακες 4-1, Λήλας Βασιλικού-Αιδηψός 2-0.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: ΑΕΚ Χαλκίδας 45, Ιστιαία 45, Αρτάκη 45, Ταμυναϊκός 42, Απόλλων Ερέτριας 39, Καστέλλα 35, Παντριαδικός 34, Λήλας Βασιλικού 33, Αυλωνάρι 31, Μακρυκάπα 30, Ελλήσποντος 25, Αυλίδα 25, Ολυμπιακός Χαλκίδας 25, Δροσιά 25, Αιδηψός 19, Ζάρακες 7.

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Αθλόπολις: Έναρξη προετοιμασίας ανδρών & νέων στις 2/9

Κώστας Λαγός

EVIASPORTS LIVE SCORE (ΣΑΒΒΑΤΟ 16/4)

eviasports

Κύπελλο Εύβοιας: Οι διαιτητές στο Ιστιαία-Αρτεμησιακός

Κώστας Λαγός