EVIASPORTS Β' ΕΘΝΙΚΗ Δ' ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σαν Σήμερα (5/2/2012): ΑΟ Χαλκίς-Ηρακλής Ψαχνών 0-0

Σε ένα πολύ δυνατό για φιλικό παιχνίδι, ο ΑΟ Χαλκίς ήρθε ισόπαλος με σκορ 0-0 στο Βασιλικό, με αντίπαλο τον Ηρακλή Ψαχνών. Η ομάδα της Χαλκίδας έδειξε ένα πολύ καλό πρόσωπο, απέναντι σε μία ομάδα Β’ Εθνικής και θα μπορούσε ακόμα να είχε πάρει την νίκη.

Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν στα ίσα, με τις 2 κορυφαίες Ευβοϊκές ομάδας, να δημιουργούν φάσεις. Στο 19′ ένα σουτ του Πέτση, ο οποίος πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την κυανόμαυρη φανέλα, πραγματοποίησε ένα σουτ από δεξιά λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα στο δοκάρι. Στο 27′ ο Λουσιέν Κουντού σούταρε αλλά ο τερματοφύλακας του ΑΟΧ, Τοπαλίδης, ο οποίος έκανε και αυτός ντεμπούτο με την ομάδα της Χαλκίδας, μπλόκαρε την μπάλα. Στο 44′ ο Λουσιέν Κουντού μπήκε στην μεγάλη περιοχή, σούταρε, αλλά ο Τοπαλίδης μπλόκαρε εύκολα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΟ Χαλκίς μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και στο 48′ από μία φάση διαρκείας, ο Πέτσης σούταρε, αλλά ο τερματοφύλακας των Ψαχνών Μπακόλας, ο οποίος είχε μπει σαν αλλαγή στο ημίχρονο, απέκρουσε την μπάλα σε κόρνερ. Στην συνέχεια η ομάδα της Χαλκίδας πίεσε αρκετά, δημιούργησε ευκαιρίες και είχε την υπεροχή στο δεύτερο ημίχρονο. Κάποιες ελάχιστες ευκαιρίες που δημιούργησε ο Ηρακλής στο δεύτερο ημίχρονο, ο Μόνος που είχε μπει σαν αλλαγή, δεν άφησε σε καμία περίπτωση να σκοράρουν τα Ψαχνά. Ντεμπούτο για τον ΑΟ Χαλκίς, πραγματοποίησε και ο Μιχάλης Καφαντάρης.

Ευχαριστημένοι οι ελάχιστοι φίλαθλοι του ΑΟΧ που παρευρέθηκαν στο γήπεδο του Βασιλικού, καθώς και οι ποδοσφαιριστές με το αποτέλεσμα. Η λευκή ισοπαλία απέναντι σε μία ομάδα Β’ Εθνικής, είναι θετικό στην ψυχολογία των ποδοσφαιριστών που έχουν ένα δύσκολο παιχνίδι για το πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής, την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου στο Χιλιομόδι, όπου θα αντιμετωπίσουν στις 15:00 τον τοπικό Ατρόμητο, ο οποίος είναι μια θέση κάτω από τον ΑΟΧ και έχουν 2 βαθμούς διαφορά.

Με τη Χαλκίδα ξεκίνησαν οι: Τοπαλίδης, Καλλιμάνης, Λέκκας, Μπακρής, Παστός, Θωμάς, Νικολόπουλος, Πετσής, Μανιάτης, Καλογερόπουλος, Μπιρμπίλι.Έπαιξαν και οι: Μόνος, Μπαρόλας, Καφαντάρης, Καρακατσάνης, Ταβλαρίδης, Νικολάου, Γούναρης, Γιογιός, Τσίγκρος.

Με τον Ηρακλή χρησιμοποιήθηκαν οι: Τόλιος, Μάτσος, Γκότοβος, Γανωτής, Πλάτανος, Κουντού, Σανόκο, Δελήμπασης, Ντελέκος, Τσοκάνης, Αλεξάνδροβιτς και οι: Μπαλαμπάνης, Ντούμος, Κατσαούνης) (απο την ομάδα Νέων, Μερακλής (στόπερ που αποκτήθηκε την τελευταία μέρα των μεταγραφών από την Αλεξάνδρεια Ημαθίας), Κωνσταντάγκας. Δεν αγωνίστηκαν οι Ρεπετσάς, Σέγκος, Θάνος, Μπακομήτρος, Γιώτας, Λιόσης, Ζουλιώτης και Ποκόνγκ.

Πηγή: chalkidafans3.blogspot.com

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Photo album απ’ το Ελλήσποντος-Ιστιαία

Κώστας Λαγός

Σε ένα όμιλο η Α’ ΕΣΚΑΣΕ την αγωνιστική περίοδο 2020-21!

Παναγιώτης Νικολάου

Κ12 ΕΠΣΕ: Πρόγραμμα & διαιτητές (5/3)

Κώστας Λαγός