Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σ. Τσάτσος: ‘Τρεις απόπειρες αυτοκτονίας αθλητών στη Θεσσαλονίκη’

Συγκλονίζουν τα όσα αποκάλυψε ο Σωτήρης Τσάτσος μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο 105,5» για τη δραματική κατάσταση που βιώνουν οι ποδοσφαιριστές των χαμηλότερων κατηγοριών, όπως είναι η Γ’ Εθνική.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δεν αρκούμαστε στα ψέματα που μας λέει η κυβέρνηση, έχουμε καταθέσει ένα πολύ αυστηρό πρωτόκολλο και δεν καταλαβαίνουμε γιατί ενώ άλλες κατηγορίες αγωνίζονται, εμείς δεν αγωνιζόμαστε. Έχουμε δημιουργήσει ένα άτυπο θεσμικό όργανο για να εκπροσωπούμαστε στις διάφορες συζητήσεις. Μετά από 3.5 μήνες υπάρχουν ποδοσφαιριστές που ζούνε στην εξαθλίωση.

Θα το πω πρώτη φορά τώρα πως είχαμε τρεις απόπειρες αυτοκτονίας αθλητών στη Θεσσαλονίκη. Είναι πάρα πολύ σοβαρή η κατάσταση. Δεν είμαστε απλά στα όριά μας, τα έχουμε ξεπεράσει προ πολλού. Από τις αρχές Νοεμβρίου μέχρι σήμερα δεν έχουμε καθόλου έσοδα, έχουμε επανειλημμένα πιέσει να ενταχθούμε στην όποια βοήθεια γιατί είμαστε ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές και δεν έχουμε επαγγελματικά συμβόλαια».

Όσον αφορά στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα γίνει την ερχόμενη Παρασκευή (5/12): «Θα γίνει μια ειρηνική και ιστορική διαδήλωση στο Σύνταγμα, δεν έχει συμβεί ποτέ ξανά να βγούμε αθλητές στο δρόμο, είναι ένα σημάδι πως κάτι αρχίζει και αλλάζει για να έχουμε ένα καλύτερο μέλλον και για μας και για τα νέα παιδιά. Στα σχολεία τα παιδιά δεν κινδυνεύουν αλλά εμείς στο γήπεδο 9.000 τετραγωνικών είναι επικίνδυνα;».

Πηγή: soccerplus.gr

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΟΝ Αρτάκης: Αλλαγή ημέρας αγιασμού

Κώστας Λαγός

ΕΠΣΕ: Ευχετήρια ανακοίνωση για Γ. Ρέτσα

Κώστας Λαγός

Α’ ΕΠΣΕ: Δροσιά-Ηρακλής Ψαχνών 1-1 (video)

Κώστας Λαγός