ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γ. Χατζησαρόγλου: ‘Γιατί το γυναικείο ποδόσφαιρο που συμμετέχει στο Τσάμπιονς Λιγκ μένει απ’ έξω;’

Όπως ήταν επόμενο η απόφαση να επιτραπεί η η λειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων για προπονήσεις, χωρίς την παρουσία θεατών, των ομάδων που μετέχουν – στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας μπάσκετ γυναικών, – στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας πόλο γυναικών, – στο πρωτάθλημα Α’ κατηγορίας χάντμπολ γυναικών, αλλά αποκλείοντας απ’ αυτή (απόφαση) την Α’ κατηγορία ποδοσφαίρου Γυναικών, οδήγησε στην αντίδραση των ανθρώπων του αθλήματος και δη του ίδιου του προέδρου της Επιτροπής Γυναικείου Ποδοσφαίρου / ΕΠΟ Γιώργου Χατζησαρόγλου, μέλος της ΕΕ της ΕΠΟ και πρόεδρος της ΕΠΣ Δράμας.

Ο Γιώργος Χατζησαρόγλου σχολίασε στην προσωπική του σελίδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα εξής:

«Έκπληξη και απορία προκαλούν τα νέα μέτρα που αφορούν στην αθλητική δραστηριότητα, τα οποία ισχύουν από το Σάββατο 30 Ιανουαρίου, έως και την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου.

Όπως ανακοινώθηκε επιτρέπεται η λειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων για προπονήσεις, χωρίς την παρουσία θεατών, των ομάδων που μετέχουν – στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας μπάσκετ γυναικών, – στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας πόλο γυναικών, – στο πρωτάθλημα Α’ κατηγορίας χάντμπολ γυναικών. Δηλαδή, επιτρέπεται η διεξαγωγή αγώνων Α’ κατηγορίας γυναικών σε όλα τα ομαδικά αθλήματα, εκτός από την Α’ κατηγορία γυναικών ποδοσφαίρου!

Είναι απορίας άξιον γιατί το ποδόσφαιρο τυγχάνει διαφορετικής αντιμετώπισης, πολλώ μάλλον από τη στιγμή που διεξάγεται σε ανοιχτό χώρο και όχι κλειστό, η μπάλα παίζεται με τα πόδια και όχι με τα χέρια, υπάρχει ελληνική ομάδα που συμμετέχει στο Τσάμπιονς Λιγκ και η ΕΠΟ έχει ζητήσει επισήμως και με κατατεθειμένο υγειονομικό πρωτόκολλο την έναρξη του πρωταθλήματος. Προς τι λοιπόν αυτή η διάκριση; Τι σκοπούς εξυπηρετεί;».

Πηγή: sportime.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Οι… σαύρες κόντρα στα φωτιστικά, στο ντέρμπι της Λισσαβώνας!

Νίκος Μποζιονέλος

Το ντέρμπι των… 900 μέτρων και το αρνητικό 13άρι της ΑΕΚ!

Νίκος Μποζιονέλος

DERNEKI (ΜΗ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ): Χαραυγή Δύναμη-Trade Logistics 7-5

Κώστας Λαγός
-->