ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΣΤΗΛΕΣ

Στο ‘τραπέζι’ το τοπικό lockdown στην Εύβοια-Αναμένονται οι απογευματινές ανακοινώσεις του Νίκου Χαρδαλιά

“Κλείνει” η Αττική και “παίζεται” η Εύβοια όπως όλα δείχνουν…

Πολύ κοντά σε αυστηρά μέτρα απαγόρευσης και τοπικό lockdown η Εύβοια και συγκεκριμένα οι Δήμοι Χαλκιδέων και Διρφύων Μεσαπίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες δύο από τους νομούς πέρα της Αττικής οι οποίοι απασχολούν έντονα τους Λοιμωξιολόγους εδώ και αρκετές ημέρες είναι η Μαγνησία και η Εύβοια (κυρίως) καθώς στις δύο αυτές περιοχές παρουσιάζεται το τελευταίο διάστημα μεγάλη έξαρση κρουσμάτων με διψήφια νούμερα καθημερινά.

Πέρα από την Αττική η οποία “φλέγεται” από κρούσματα και όπως όλα δείχνουν από σήμερα θα “κλείσει” από τις 18:00 το απόγευμα και μετά, η αμέσως επόμενη υποψήφια για σκληρά περιοριστικά μέτρα και απαγόρευση κυκλοφορίας και μάλιστα άμεσα είναι η Εύβοια και συγκεκριμένα ο Δήμος Χαλκιδέων (πρώτα) και ο Δήμος Διρφύων Μεσσαπίων.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι Δήμαρχοι των δύο Δήμων είναι ήδη ενήμεροι για το πιθανό lockdown.

Ωστόσο περισσότερες πιθανότητες από τον Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων συγκεντρώνει ο Δήμος Χαλκιδέων καθώς ο πρώτος Δήμος βρίσκεται ποσοστιαία σε “καλύτερη μοίρα”, λόγω όμως του γεγονότος ότι η περιοχή των Ψαχνών συνορεύει με την περιοχή της Νέας Αρτάκης αν η επιτροπή αποφασίσει το κλείσιμο του Δήμου Χαλκιδέων τότε “η μπάλα” παίρνει και τα Μεσσάπεια!

Όπως και να έχει παρόλα αυτά οι ανακοινώσεις του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκου Χαρδαλιά σήμερα το απόγευμα είναι αυτές που θα ξεδιαλύνουν το τοπίο…

Πηγή: psaxna.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

‘Η ΜΝΗΜΗ ΔΑΚΡΥΖΕΙ’: Η ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ ΕΠΙ ΤΗΣ Β’ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΤΟ 1930

Θανάσης Κούτος

ΕΠΣΕ: Κοπή πίτας στη Νότια Εύβοια (photos)

Κώστας Λαγός

Ολυμπιακός Λίμνης: Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τη Χρύσα Γεραμάνη

eviasports
-->