Οι Αβαντίδες συνέχισαν την αήττητη πορεία τους στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κάνοντας την έκτη τους νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια, κερδίζοντας την Ολυμπιάδα με 4-1, για την έβδομη αγωνιστική του τρίτου ομίλου.
Η ομάδα της Χαλκίδας άνοιξε το σκορ στο 11ο λεπτό με τέρμα της Χριστοφορίδη και στο 28′ με σουτ έξω απ΄ την περιοχή η Λόγου έκανε το 2-0 και στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του α’ ημιχρόνου η Μυρτολλάρι αξιοποιώντας ασίστ της Χριστοφορίδη, σημείωσε το τρίτο τέρμα των γηπεδούχων. Στο 76′ η Νίκα έκανε το 4-0 και στο 88ο λεπτό η Ζανιδάκη μείωσε για την ομάδα του Υμηττού, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Στέφανος Ξηρογιάννης (Βοιωτίας)-Σταυρούλα Λαμπροπούλου (Βοιωτίας)-Γιώργος Δημητρίου (Βοιωτίας)).
ΓΚΟΛ: 11′ Χριστοφορίδη, 28′ Λόγου, 47′ Μυρτολλάρι, 76′ Νίκα-88′ Ζανιδάκη.
Αβαντίδες (Γιώργος Νίκας): Νταβαντζή, Στεφανοπούλου, Μπίμη, Αυλωναρίτη, Τσώκου (70′ Δήμου), Ζώγα (88′ Τυλιγάδη), Myrtollari (84′ Σαμαρά), Δάρλα (58′ Ντόιμα), Χριστοφορίδη, Λόγου, Νίκας.
Ολυμπιάδα Υμηττού (Νίκος Ίσσαρης): Δημητροπούλου, Μάρκου, Γεωργίου (78′ Ζανιδάκη), Τσιμπουκάκη, Μιχαλοπούλου, Κοκμοτού, Κατωπόδη, Πλεξίδα (68′ Πολυμενοπούλου), Μανίτα, Κεφαλά, Τοπαλίδη (88′ Μάνιου).
Δείτε τις φωτογραφίες του Γιώργου Παπανικολάου απ’ τον αγώνα, πατώντας ΕΔΩ.
Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετεπρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς