Το Αυλωνάρι επικράτησε της Καστέλλας 3-1, σαν σήμερα 27/1, για τη 17η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΕ.
Ο ΑΟΑ, που με τη νίκη του ανέβηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, είχε πολύ καλή απόδοση -ειδικά στο πρώτο 45λεπτο- και άνοιξε το σκορ στο πέμπτο λεπτό με σουτ μέσα απ’ την περιοχή του Βογιατζή (ασίστ από Σεϊντόπουλο) και διπλασίασε τα τέρματα του στο 33′ με πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε ο Π. Κοτρόζος. Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και αφού στο 63′ είχαν δοκάρι με τον Τσιβίκα, στο 75′ μπήκαν στη διεκδίκηση θετικού αποτελέσματος με την κεφαλιά του Λεοντή με την οποία μείωσαν 2-1, όμως τέσσερα λεπτά μετά οι γηπεδούχοι εδραίωσαν την επικράτηση τους, χωρίς να απειληθούν ξανά στο υπόλοιπο διάστημα της αναμέτρησης, χάρις στο δεύτερο προσωπικό τέρμα του Βογιατζή με τελική προσπάθεια μέσα απ’ την περιοχή, αξιοποιώντας ασίστ του Τσαλιαγκού.
Με τους νικητές αγωνίστηκαν οι Κεφάλας, Κηρύκος, Μπρεγκανάκου, Καραμπίνης, Φρυγανάς, Χριστοδουλόπουλος (51′ Αντώνενας), Σεϊντόπουλος, Γ.Ν. Τσαλιαγκός, Βογιατζής, Κοτρόζος (84′ Αϊδίνης), Λαθουράς (64′ Βασιλείου).
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Κύμη-Νηλέας Νεοχωρίου 1-0, Αρτάκη-Όλυμπος Γυμνού 3-1, Ωρεοί-Ολυμπιακός Χαλκίδας 1-0, Απόλλων Ερέτριας-Λήλας Βασιλικού 2-1, Δροσιά-Δύστος 1-0, Αυλωνάρι-Καστέλλα 3-1, Παντριαδικός-Ιστιαία 3-2, Προποντίδα-Κριεζά 3-0 α.α.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Κύμη 42, Δροσιά 37, Αυλωνάρι 30, Αρτάκη 29, Ολυμπιακός Χαλκίδας 29, Απόλλων Ερέτριας 29, Δύστος 27, Λήλας Βασιλικού 24, Παντριαδικός 23, Καστέλλα 21, Ιστιαία 19, Προποντίδα 19, Νηλέας Νεοχωρίου 18, Όλυμπος Γυμνού 17, Ωρεοί 16, Κριεζά -6.