ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λ. Αυγενάκης: ‘Την Παρασκευή θα συζητηθεί το άνοιγμα του ερασιτεχνικού αθλητισμού’

Ο Λευτέρης Αυγενάκης υπογράμμισε ότι την προσεχή Παρασκευή (29/1), θα τεθεί στο τραπέζι το άνοιγμα του ερασιτεχνικού αθλητισμού.

O υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό “Realfm“, ενόψει των τηλεδιασκέψεων της πολιτικής ηγεσίας του αθλητισμού με σωματεία και αθλητικούς φορείς.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης υπογράμμισε ότι στην επόμενη συνεδρίαση της επιτροπής λοιμωξιολόγων, την προσεχή Παρασκευή (29/1), θα τεθεί στο τραπέζι το άνοιγμα του ερασιτεχνικού αθλητισμού:

«Από χώρα σε χώρα τα δεδομένα είναι διαφορετικά. Εμείς έχουμε φτιάξει μια δομή με απόφαση του πρωθυπουργού και για κάθε κλείσιμο, άνοιγμα, πρωτόκολλο, υπάρχει εισήγηση της επιτροπής λοιμωξιολόγων.

Όσον αφορά τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, ή τα κολυμβητήρια ή τη Football League, έχουμε ήδη απευθυνθεί στην αρμόδια επιτροπή και εξ όσων γνωρίζω την Παρασκευή στη συνεδρίαση της επιτροπής θα είναι από τα θέματα που θα συζητηθούν.

Καταλαβαίνω πολύ καλά την κόπωση, την απογοήτευση, όλο αυτό που ακολουθεί όποιον έχει μπει στον αθλητισμό και ζητώ κατανόηση και υπομονή. Βήμα-βήμα πάμε».

Πηγή: mikriliga.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Σαν Σήμερα (25/3/2017): Κύμη-Άρης 77-80 (videos)

eviasports

ΑΟΝ Αρτάκης: Ανανέωσε ο Π. Γεωργίου-απέκτησε Τ. Σπανό

Κώστας Λαγός

Σχολικοί αγώνες: 1ο ΕΠΑΛ Χαλκίδας-1ο ΓΕΛ Αλιβερίου 3-1 (photo album)

Κώστας Λαγός
-->