ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ν. Βακάλης: ‘Ο κ. Ψαρρόπουλος να τιμήσει τη στήριξη που του δόθηκε και να επιμείνει στην υποψηφιότητά του’

Θέση σε όσα διαδραματίζονται το τελευταίο διάστημα σε σχέση με το θέμα των υποψηφιοτήτων για τη θέση του προέδρου της ΕΠΟ, παίρνει με δήλωσή της η ΕΠΣ Σάμου, πρόεδρος της οποίας είναι ο αναπληρωτής πρόεδρος της ομοσπονδίας, Νίκος Βακάλης.

Η δήλωση αναφέρει τα εξής:

‘Σχετικά με όσα διαδραματίζονται και αφορούν τις επικείμενες εκλογές της ΕΠΟ, η ΕΠΣ Σάμου ζητά από τον κ. Ψαρρόπουλο να τιμήσει την στήριξη που του παρείχε το συντριπτικό ποσοστό των Ενώσεων και να επιμείνει στην υποψηφιότητα του.

Επίσης ζητά από τον κ. Γραμμένο να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να προασπίσει το κύρος και το αυτοδιοίκητο της Ομοσπονδίας κατά την επικείμενη τριμερή συνάντηση, όπως οφείλει και όπως υποσχέθηκε κατά την τελευταία συνεδρίαση της Ε.Ε.

Για λόγους διαφάνειας και αποφυγή παρεξηγήσεων και παρερμηνειών αναμένουμε και την πλήρη και ακριβή δημοσιοποίηση των όσων λεχθούν στην συνάντηση αυτή.

Επιβάλλεται δε οι Ενώσεις να ορθώσουν το ανάστημα τους και να αντιταχθούν στον αφανισμό τους.

Όσοι δε ευαγγελίζονται την Δημοκρατία οφείλουν και να το αποδεικνύουν εμπράκτως.

Υ/Γ: Από τις επόμενες βουλευτικές εκλογές είναι πλέον προαπαιτούμενο, οι υποψήφιοι Πρωθυπουργοί να μας δηλώνουν προεκλογικά και το όνομα του Προέδρου της ΕΠΟ που επιθυμούν’.

Πηγή: soccerplus.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΟ Αυλωναρίου: Ματαίωση προπονήσεων στα τμήματα υποδομής

Κώστας Λαγός

Photo album απ’ το Όλυμπος Γυμνού-Μακρυκάπα

Κώστας Λαγός

Β’ ΕΠΣΕ: Αφιέρωμα στους Ωρεούς

Κώστας Λαγός
-->