Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ν. Μανούρας: ‘Τα έξοδα για τα τεστ να τα επιβαρυνθεί η ΕΠΟ’

Ο συνεργάτης του Τάκη Ρούσσα στον πάγκο της Φήκης, Νίκος Μανούρας με τοποθέτηση του ζητάει να αναλάβει η ΕΠΟ το κόστος των τεστ για να επανεκκινήσει το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Αναλυτικά:

‘Επειδή μεγάλη συζήτηση γίνεται για την έναρξη των προπονήσεων και των αγώνων της Γ Εθνικής, αλλά όλοι κολλάνε στο ποιος θα αναλάβει τα έξοδα των test Covid. Αφενός το βάρος για τα έξοδα αυτά θα έπρεπε να επιβαρυνθεί η ΕΠΟ που είναι και η διοργανώτρια αρχή (υπεύθυνη για 2 μόλις πρωταθλήματα, Γ Εθνική κ Α Εθνική γυναικών) και από τα δεδομένα που υπάρχουν έχει λάβει οικονομική ενίσχυση από τη FIFA ύψους 1-1.5 εκατομμύριο ευρώ για τον Covid 19 και δεν έχει πέσει ευρώ στις ομάδες.

Αφετέρου αν δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα από την διοργανώτρια ΕΠΟ, θα μπορούσαν τα τεστ να γίνουν από τον ΕΟΔΥ, όπου καθημερινά σε κάθε περιφερειακή ενότητα ανακοινώνουν 2-3-4 διαφορετικά σημεία ελέγχου με rapid test, όπου καλούν τον κόσμο να εξετασθεί δωρεάν, όπου κάλλιστα θα μπορούσαν να εξετασθούν 20 – 25 άτομα από την ομάδα Γ Εθνικής του νομού.

Κάθε νομός έχει 1-2-3 ομάδες Γ’ Εθνικής. Τόσο πολύ θα επιβαρυνθεί ο ΕΟΔΥ από αυτά τα τεστ; Που ούτως ή άλλως σαν απλοί πολίτες θα μπορούσαμε να πάμε να εξετασθούμε. Απλές και εφαρμόσιμες λύσεις για να επιστρέψουμε στη δουλειά μας και εμείς οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές… Δεν χρειάζεται να ανήκει κάποιος στους 7 σοφούς για να βρει μια εφαρμόσιμη λύση…

Μανούρας Νικόλαος προπονητής ποδοσφαίρου Uefa A
Υποψήφιος Διδάκτωρ Τ.Ε.Φ.Α.Α. Τρικάλων’.

Πηγή: goal-trikala.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΝΕΩΝ ΕΠΣΕ (Β’ ΟΜΙΛΟΣ): Λήλας Βασιλικού-ΑΕ Χαλκίδας/Έξω Παναγίτσα 1-1

Κώστας Λαγός

Πέρσι… σαν σήμερα (6/4/2019)

eviasports

Σαν Σήμερα (24/11/2018): ΑΕΚ Χαλκίδας-Ολυμπιακός Χαλκίδας 1-3 (photos)

Κώστας Λαγός
-->