EVIASPORTS Γ' ΕΠΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΤΗΛΕΣ

ΑΟ Ωρεών: Συλλυπητήρια ανακοίνωση για Πατέρα Κωνσταντίνο

Ο ΑΟ Ωρεών εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον Πατέρα Κωνσταντίνο:

‘Η οικογένεια του Αθλητικού Ομίλου Ωρεών συντετριμμένη αποχαιρετά τον πολυαγαπημένο μας πατέρα Κωνσταντίνο Χρήστου, ο οποίος εκοιμήθη νικημένος από την επάρατη νόσο στις 7/1/2021.

Πάντοτε λακωνικός, σοφός με το γλυκό του χαμόγελο ο παπα-Κώστας υπηρέτησε ακούραστα, με πολύ αγάπη την Ενορία μας, από το 1981. Μπροστάρης όσες φορές του ζητήθηκε, προσέφερε τη στήριξη και τις συμβουλές του στις δραστηριότητες όλων των πολιτιστικών φορέων της κωμόπολής μας.

Η ιδιαίτερη συμπάθειά του στο ποδόσφαιρο και κυρίως στον Παναθηναϊκό τον οδήγησαν στην άμεση ενασχόλησή του με την ομάδα μας. Μάλιστα τη δύσκολή διετία 1994-1996 διετέλεσε πρόεδρος του Α.Ο.Ωρεών και με δικές του πρωτοβουλίες παραχωρήθηκε χώρος της εκκλησιαστικής επιτροπής Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, με βασική προοπτική τη δημιουργία γηπέδου.

Δυσαναπλήρωτο το κενό που αφήνει τόσο στην Ενορία μας όσο και στις τάξεις του συλλόγου, καθώς θα μας λείψει η ενέργεια και το κουράγιο, το οποίο μας μετέφερε σε κάθε δυσκολία.

Εμπνευσμένοι από τα αλησμόνητα λόγια του θα συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε «για καλύτερες μέρες για καλύτερα πράγματα», συνεχίζοντας τη λειτουργία της ποδοσφαιρικής ομάδος, που τόσο αγαπούσε.

Με βουβή θλίψη τα μέλη του συλλόγου δεν μπορούμε να δεχτούν την πρόωρη απώλεια του επί 40 ετών ιερέα μας. Οι σκέψεις και η αμέριστη συμπαράστασή μας είναι στο πλευρό της οικογενείας του.

Αιωνία σου η μνήμη λατρεμένε μας παπα-Κώστα!

Τα αγαπητά σου πνευματικά «παιδιά»

Εκ του Δ.Σ. του Α.Ο.Ωρεών’.

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

‘Ρώσικο κοκτέιλ’ από το ‘Εργαστήρι Καλλιτεχνικής Παιδείας’

Κώστας Λαγός

Α’ ΕΠΣΕ: Απόλλων Ερέτριας-Αιδηψός 1-1

Χρήστος Σεφερλής

ΠΑΙΔΩΝ ΕΠΣΕ: Αλλαγή ώρας & γηπέδου σε αγώνα πρωταθλήματος

Κώστας Λαγός