EVIASPORTS Γ' ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πανηλιακός: ‘Ραντεβού στους αγωνιστικούς χώρους!’

Στη νέα συνεργασία σε επίπεδο τμημάτων υποδομής αναφέρθηκε ο Πανηλιακός, κάνοντας παράλληλα μια ‘μίνι’ αγωνιστική αναδρομή στο 2020, με ανακοίνωση του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, δίνοντας στον επίλογο της ‘ραντεβού στους αγωνιστικούς χώρους’!

Αναλυτικά:

‘Το 2020 πέρασε μια χρονιά γεμάτη εκπλήξεις και πρωτόγνωρες καταστάσεις για όλο τον κόσμο, εμείς αφήνουμε τα άσχημα και κρατάμε τα θετικά, νέες φιλίες και συνεργασίες με ανθρώπους άγνωστους αλλά με έναν κοινό σκοπό, το Ποδόσφαιρο. Η Πανδημία μας βρήκε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας μαζί με την ομάδα των Κεχριών αλλά με καλύτερο συντελεστή τερμάτων καθώς και με 3 βαθμούς λιγότερους μιας και δεν προλάβαμε να τους πάρουμε χωρίς αγώνα με την ομάδα των Ωρεών. Η προσθήκες στην ομάδα μας πολλές και ποιοτικές μα πάνω απο όλα καλά παιδιά με άριστους χαρακτήρες. Βέβαια δεν έλλειψαν και κάποιες μικροδιαφορές που είχαν υποκινητές άτομα εκτός ομάδος που ζουν μονο με αυτό. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους χορηγούς που μας βοήθησαν σε αυτές τις δύσκολες καταστάσεις και το μεγαλύτερο Μπράβο στους πρωταγωνιστές των γηπέδων όπου χωρίς αυτούς δεν θα υπήρχε τίποτα. Η νέα χρονιά μας βρήκε με μια νέα συνεργασία με τις Ακαδημίες Celcetto του Κου Στουρνάρα στην Ιστιαία όπου θα ενδυναμώσει το έμψυχο υλικό της ομάδος μας στο μέλλον καθώς και των μεγαλύτερων κατηγοριών ομάδων. Το όραμα των Ακαδημιών μας είναι η δημιουργία παικτών υψηλού επιπέδου που να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του σύγχρονου ποδοσφαίρου εξελίσσοντας της μεθόδους εκμάθησης, εκγύμνασης και διαπαιδαγώγηση τους. Με σκοπό να στελεχώσουν την ανδρική ομάδα του συλλόγου ή και ακόμη να μπορέσουν να ενταχθούν στο δυναμικό ενός επαγγελματικού συλλόγου.

(όραμα να δημιουργήσουμε αθλητές που να προσεγγίζουν τον αθλητισμό και τους ανθρώπους που τον περιβάλουν με σεβασμό!!!)

Στόχος της Ακαδημίας είναι η συστηματική πρότυπη εκπαίδευση του ποδοσφαίρου μέσα από σύγχρονες διδακτικές μεθόδους ανάλογα του ηλικιακού επιπέδου και άρτια παιδαγωγική καθοδήγηση από έμπειρους και διπλωματούχους προπονητές ποδοσφαίρου στοχεύοντας στη δημιουργία σκεπτόμενων αγωνιστικά παικτών με προσωπικότητα που να ανταποκρίνονται στις τεχνικοτακτικές, φυσικές , νοητικές και ψυχικές απαιτήσεις του σύγχρονου ποδοσφαίρου .

Η ακαδημία ποδοσφαίρου Πανηλιακού θέλοντας να συμβάλει στην καλύτερη οργάνωση και λειτουργία όλων των τμημάτων της θα δημιουργήσει ένα πλαίσιο συνεργασίας της σχολής με τους γονείς. Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους αυτούς που εργάζονται πίσω απο όλους εμάς για τον προγραμματισμό και την διεξαγωγή των αγώνων με ασφάλεια και αντικειμενικότητα είτε λέγεται ΕΠΣΕ, είτε διαιτητές, είτε Γιατροί και δημοσιογράφοι.

Δίνουμε ραντεβού στους αγωνιστικούς χώρους εάν και όποτε αυτό επιτραπεί!!!’.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ο απολογισμός της διοίκησης της ΕΠΟ που απέρχεται: Οι παρακαταθήκες, οι εκκρεμότητες και ο λαβύρινθος

eviasports

Σάουθ Μέλμπουρν, μια ελληνική ομάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων! (videos)

eviasports

Photo album απ’ το Ακαδημία Ερέτριας-Ληλάντιο (α’ ημίχρονο)

Κώστας Λαγός
-->