Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ν. Καραμπετάκης: ‘Ζητάμε να ζήσουμε τις οικογένειές μας με αξιοπρέπεια!’

Με ανάρτηση του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο προπονητής του Απόλλωνα Παραλιμνίου Νίκος Καραμπετάκης εξέφρασε τις απόψεις του για τη διακοπή της Γ’ Εθνικής και γενικότερα των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων, λόγω του κορονοϊού.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

‘Ο προπονητής σε όποια κατηγορία και αν βρίσκεται, έχει ακολουθήσει όλες τις νόμιμες διαδικασίες απόκτησης διπλωμάτων, έχει διαβάσει, έχει αξιολογηθεί και έχει ακολουθήσει όλα τα προβλεπόμενα για να εξελιχθεί, ματώνοντας οικονομικά.

Ο προπονητής δεν είναι απλά ένα επάγγελμα, είναι και αυτός που διαπαιδαγωγεί και καθοδηγεί τους αθλητές του, διαμορφώνει το χαρακτήρα τους κάνοντας παράλληλα πραγματικότητα το όνειρό τους.

Δυστυχώς στην κατηγορία μας δεν υπάρχει καμία μέριμνα για τον προπονητή που καθημερινά προσπαθεί να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις του, πόσο μάλιστα όταν είναι η βασική του εργασία.

Σεβόμενοι την υγεία πάνω από όλα και ακολουθώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, ζητάμε το δικαίωμα να ζήσουμε με αξιοπρέπεια τις οικογένειές μας…επιστρέφοντας στις θέσεις μας.. Τα γήπεδα’.

Ο προπονητής σε όποια κατηγορία και αν βρίσκεται, έχει ακολουθήσει όλες τις νόμιμες διαδικασίες απόκτησης διπλωμάτων,…

Δημοσιεύτηκε από Νίκος Καραμπετάκης στις Σάββατο, 9 Ιανουαρίου 2021

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Β’ ΕΠΣΕ: Ματαίωση αγώνα πρωταθλήματος

Κώστας Λαγός

Η (αγγλική) σεζόν του χαμένου δισεκατομμυρίου

Νίκος Μποζιονέλος

Καλοχώρι/Παντείχι: Έναρξη συνεργασίας με Δ. Σταματίου

Κώστας Λαγός
-->