Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κορονοϊός: Φως στο… τούνελ για Γ’ Εθνική, λιγοστές οι πιθανότητες για τα τοπικά

Η Γ’ Εθνική έχει αρκετές πιθανότητες να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί, σύμφωνα με τις τελευταίες ασφαλείς πληροφορίες του Prismasport.gr.

Αντίθετα για τα τοπικά πρωταθλήματα το κλίμα δεν είναι ευνοϊκό και οι πιθανότητες επανέναρξης τους είναι σχεδόν μηδαμινές.

Όπως σας ενημερώσαμε το υγειονομικό πρωτόκολλο που έχει κατατεθεί βρίσκεται υπό διερεύνηση από τη ΓΓΑ και ίσως και σήμερα να υπάρξουν εξελίξεις αν εγκριθεί ή όχι. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο ότι υπάρχει θετικό κλίμα.

Το πρωτόκολλο θα είναι ιδιαίτερα αυστηρό επιπέδου Σούπερ Λιγκ, προκειμένου να αποδώσουν τα μέτρα προστασίας, τα οποία υπάρχει η εκτίμηση ότι στη Γ’ Εθνική θα είναι δυνατή η τήρηση τους. Για τα τοπικά πρωταθλήματα υπάρχει αμφιβολία αν οι εμπλεκόμενοι θα τα ακολουθήσουν πιστά.

Όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι, το οποίο αποτελεί ένα εμπόδιο υπάρχει η πεποίθηση ότι η τοπική αυτοδιοίκηση θα ανταποκριθεί για να καλυφθούν τα έξοδα των rapid test που απαιτούνται. Δυστυχώς για τις ομάδες του τοπικού είναι πολύ δύσκολο οι Περιφέρειες ή οι Δήμοι να αναλάβουν το κόστος.

Ο χρόνος που κυλάει δεν είναι σύμμαχος, καθώς στενεύουν τα περιθώρια για την ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων.

Εξελίξεις αναμένονται από σήμερα έως και την προσεχή εβδομάδα με τη Γ’ Εθνική να συγκεντρώνει μεγάλες πιθανότητες επανέναρξης. Για τα τοπικά πρωταθλήματα όμως οι ελπίδες λιγοστεύουν και οι πιθανότητες είναι πλέον μηδενικές.

Πηγή: prismasport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ελλήσποντος: Απέκτησε τον Ζ. Κατσίμπρα

Κώστας Λαγός

ΝΕΩΝ ΕΠΣΕ: Ληλάντιο-Άγιος Λουκάς/Σκύρος 1-0 (video)

Κώστας Λαγός

Νίκη Βόλου: Συλλυπητήρια ανακοίνωση για Γιάννη Αγριόδημο

eviasports
-->