EVIASPORTS ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σαν Σήμερα (10/1/2016): Πανηλειακός-Αβαντίδες 0-7

Μεγάλη νίκη πέτυχαν στον Πύργο Ηλείας, οι πρωτοπόρες Αβαντίδες Χαλκίδας, κερδίζοντας τον δεύτερο βαθμολογικά Πανηλειακό με το βαρύ σκορ 0-7, για την 5η αγωνιστική της Β’ Εθνικής. Τα κορίτσια της Χαλκίδας, έκαναν το καλύτερο ποδαρικό για το 2016, αφού μετέτρεψαν το ντέρμπι του ομίλου σε περίπατο. Μάλιστα οι Αβαντίδες προηγήθηκαν στο ημίχρονο με 0-6, ενώ ο διαιτητής, για άγνωστο λόγο, έληξε το παιχνίδι στο 75ο λεπτό (!).

Τα κορίτσια της Χαλκίδας δείχνοντας από το πρώτο κιόλας λεπτό της αναμέτρησης, ποιος πρέπει να είναι το αφεντικό του ομίλου και σαφώς ανώτερες ποιοτικά εντός του αγωνιστικού χώρου, προηγήθηκαν από νωρίς στο σκορ με την Αγλαΐα Χατζηλιώντα, η οποία άνοιξε τον χορό τον γκολ στο 10ο λεπτό της αναμέτρησης. Στην συνέχεια πήρε την σκυτάλη η Κατερίνα Τσιρδάνη, η οποία στο 13′ με προσωπικό της γκολ διπλασίασε τα τέρματα για λογαριασμό των Αβαντίδων.

Η ίδια παίχτρια βγάζοντας ακόμα δύο βέλη από την φαρέτρα της, κάρφωσε ανελέητα την εστία της Παναγοπούλου Γ. (τερματοφύλακα των γηπεδούχων ) στο 16′ με σουτ και με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ στο 26΄΄, ανεβάζοντας έτσι τον πήχη του σκορ σε 0-4.

Στην συνέχεια πήρε σειρά και η Μαριαλένα Οικονόμου, η οποία άνοιξε και αυτή προσωπικό λογαριασμό στον πίνακα των σκόρερ, αφού με προσωπική της ενέργεια στο 40′ έκανε το σκορ 0 – 5. Ήρθε όμως και η σειρά της πρώτης σκόρερ του πρωταθλήματος, Βασιλικής Δημητριάδη η οποία με καταπληκτική ενέργεια (τακουνάκι) έστειλε την μπάλα στην εστία ύστερα από τέλεια ασίστ της Τσιρδάνη, κάνοντας το σκορ 0-6 και κλείνοντας έτσι το Α΄ Ημίχρονο, ενώ οι παίκτριες της ομάδας του Πανηλειακού έδειχναν ανήμπορες για κάθε αντίδραση απέναντι στην πανίσχυρη ομάδα της Χαλκίδας.

Ξεκινώντας το δεύτερο ημίχρονο η γηπεδούχες προσπάθησαν να ισορροπήσουν το παιχνίδι, μάταια όμως το μόνο που κατάφεραν ήταν να ανοίξουν την όρεξη των Αβαντίδων για περισσότερα γκολ , αφού στο 67′ με τέσσερις μπαλιές διαβήτη που θύμιζαν ενέργειες γνωστής Ευρωπαϊκής ομάδας Παγκόσμιας Κλάσης, έκαναν την μπάλα να χαθεί από τα μάτια των γηπεδούχων, από το σημείο της σέντρας μέχρι το πόδι της Αγλαΐας Χατζηλιώντα η οποία έκανε ότι ήθελε μέσα στην εστία των αντιπάλων, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα και κάνοντας το σκορ 0 – 7.

Τα κορίτσια της Χαλκίδας, έκαναν το 5 στα 5 και οδηγούν την πρώτη θέση του 3ου ομίλου της Β’ Εθνικής γυναικείου ποδοσφαίρου, όντας το απόλυτο φαβορί του ομίλου για την άνοδο στην Α’ Εθνική. Επίσης η άμυνα με την σειρά της έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της δίχως να δεχτεί γκολ για 420 λεπτά και αν προσθέσουμε και τους δύο αγώνες του κυπέλλου η ομάδα μας έχει να δεχτεί γκολ για 600 λεπτά.

Με την ομάδα της Χαλκίδας αγωνίστηκαν οι Τσώκου, Τσελίκα (44′ Βόλη), Χριστοδούλου, Αρκουλή, Τροχούτσου, Νεννέ, Χατζηλιόντα, Τσιρδάνη, Οικονόμου (47’ Τζαφέρη), Κηρύκου, Δημητριάδη.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Μεσολόγγι-Άρης Τρίπολης 3-0, Ίκαρος Πετρωτού-Ροδιά Ξυλόκαστρου 1-1, Πανηλειακός-Αβαντίδες 0-7.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Αβαντίδες 15, Μεσολόγγι 8, Πανηλειακός 8, Άρης Τρίπολης 4, Ροδιά Ξυλόκαστρου 1, Ίκαρος Πετρωτού -1.

Πηγή: chalkidafans3.blogspot.com

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Κεραυνός Χαλκίδας: Πέντε προσθήκες στο έμψυχο δυναμικό

Κώστας Λαγός

Γ’ ΕΠΣΕ (Β’ ΟΜΙΛΟΣ): Θύελλα Κοντοδεσποτίου-Κύζικος Αρτάκης 0-2

Κώστας Λαγός

Photo album απ’ το Καλοχώρι/Παντείχι-Κάρυστος

Κώστας Λαγός