ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επιστολή Στ. Αντωνίου στη ΓΓΑ για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο

Επιστολή προς τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού κ. Γιώργο Μαυρωτά και μαζί και ένα σχέδιο για να τηρηθεί το υγειονομικό πρωτόκολλο, με μοναδικό σκοπό την επανέναρξη των δραστηριοτήτων στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο με προπονήσεις αρχικά και αγώνες στα τοπικά πρωταθλήματα, έχει στείλει ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πέλλας και Αντιπρόεδρος της ΕΠΟ κ. Στέργιος Αντωνίου.

Στην επιστολή που έστειλε ζητάει να διερευνηθεί κατά πόσο υπάρχει η δυνατότητα για άμεση επανεκκίνηση των τοπικών πρωταθλημάτων, φέρνοντας σαν παράδειγμα ότι σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες που πλήττονται από τον covid, τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα συνεχίζονται κανονικά ή πρόκειται να ξαναρχίσουν σύντομα και αφού ο ίδιος έχει έρθει σε επικοινωνία με συνάδερφους του από άλλες ποδοσφαιρικές ομοσπονδίες ξένων χωρών.

Όσον αφορά την ανταπόκριση της ΓΓΑ δεν είναι καταρχάς αρνητική και για αυτό άλλωστε ζητήθηκε υγειονομικό πρωτόκολλο, ενώ ο κ. Μαυρωτάς προέτρεψε τον αντιπρόεδρο της ΕΠΟ, να υπάρξει πίεση κυρίως στην τοπική αυτοδιοίκηση ώστε να υπάρξουν πόροι για την κάλυψη των εξόδων, που θα προκύψουν από τα απαιτούμενα τεστ covid.

Άλλωστε είναι κοινό μυστικό ότι το οικονομικό κόστος, αποτελεί ουσιαστικά τον μεγαλύτερο πονοκέφαλο για την ασφαλή επιστροφή των ερασιτεχνικών ομάδων στην αγωνιστική δράση, όσο η χώρα μας θα συνεχίσει να πλήττεται από τον κορονοϊό και τα κρούσματα θα βρίσκονται σε υψηλά επίπεδα.

Πηγή: pellasports.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Κύπελλο ΕΠΣΕ: Πρόγραμμα αγώνων α’ φάσης (7-8/9)

Κώστας Λαγός

Κύπελλο ΕΠΣΕ: Ανοιχτοί λογαριασμοί για τον επαναληπτικό (Αρτάκη-Ηρακλής Ψαχνών 1-1)

Κώστας Λαγός

Σαν Σήμερα (4/4/2015): Αυλίδα-Ολυμπιακός Χαλκίδας 2-0

eviasports
-->