EVIASPORTS ΣΤΗΛΕΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Δεν έχει άλλα περιθώρια ο ΠΑΟΚ

Μάθε τα τα πάντα για τα προγνωστικά στοιχήματος

Η δεύτερη δόση της 15ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ διεξάγεται σήμερα με τα υπόλοιπα τρία παιχνίδια, που περιλαμβάνουν τα ματς των δυο «συμπολιτών» της Θεσσαλονίκης και αυτό της θριαμβεύτριας της περασμένης αγωνιστικής, Λαμίας, στην Κρήτη κόντρα στον ΟΦΗ.

Εμείς θα ρίξουμε τα… δίχτυα μας στο Περιστέρι, εκεί όπου ο ΠΑΟΚ ψάχνει την επιστροφή στα τρίποντα απέναντι στον Ατρόμητο, που θέλει επίσης ένα καλό αποτέλεσμα για να επιστρέψουν τα χαμόγελα και η αισιοδοξία στις τάξεις του.

Ατρόμητος: Παρότι πάλεψε σε όλο το 90λεπτο κόντρα στο Βόλο, ο Ατρόμητος δεν αξιοποίησε τις ευκαιρίες που δημιούργησε στη Μαγνησία και η ήττα τον άφησε αρκετά, πλέον, πίσω από την 6άδα. Οι Περιστεριώτες έχουν αρκετό καιρό να πανηγυρίσουν μια νίκη και χρειάζονται ένα καλό restart για να μπορέσουν εκ νέου να γίνουν ανταγωνιστικοί στη μάχη των πλέι-οφ. Κόντρα στον ΠΑΟΚ η αποστολή τους είναι δύσκολη, όμως ο Κάναντι θα στήσει την ομάδα του έτσι ώστε να «χτυπήσει» τον «δικέφαλο» στα αδύνατα σημεία του.

ΠΑΟΚ: Με το πέναλτι του Βιεϊρίνια στο τελευταίο λεπτό του αγώνα στη Λάρισα, ο ΠΑΟΚ κάπως έσωσε τα προσχήματα από τη μέτρια εμφάνισή του, όμως η διαφορά από τον Ολυμπιακό άνοιξε και όλοι στους «ασπρόμαυρους» δε θέλουν ούτε να σκέφτονται νέα απώλεια. Ο Γκαρσία έχει πλέον δυο νέους παίκτες που μπορεί να υπολογίζει, τον Ουάρντα που ήρθε από τον Βόλο και τον Τσέχο διεθνή Κρμέντσικ που μεταγράφηκε από τη Μπριζ. Ο «δικέφαλος» θα ξεκινήσει αρκετά επιθετικά στο Περιστέρι και με βάσει και την πρόσφατη προϊστορία του εκεί, δείχνει να είναι το φαβορί.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Μετά και την απώλειά του στη Λάρισα, ο ΠΑΟΚ έχει μείνει αρκετά πίσω από την κορυφή, ενώ βλέπει και τον Άρη από πάνω του. Ο «δικέφαλος του βορρά» θα πάει στο Περιστέρι με το «μαχαίρι στα δόντια», χρειάζεται ένα μεγάλο αποτέλεσμα για να δηλώσει παρών στη μάχη του τίτλου και έχει όλα τα φόντα να το πάρει απέναντι σε έναν αντίπαλο που βρίσκεται στο ψάξιμο. Διπλό στο 1.75 του Stoiximan.

Για περισσότερα προγνωστικά και αναλύσεις κάντε κλικ στο www.cleverbet.gr

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Γ΄ Εθνική: Η σκέψη της ΕΠΟ για έναν υποχρεωτικό ‘μικρό’

Κώστας Λαγός

ΟΠΕ Χαλκίδας: ‘9 στα 9’ για γυναίκες με Αραφήν!

Μιχάλης Πράσινος

Στοίχημα: Ντέρμπι σε Ελλάδα και Ευρώπη

eviasports