Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γ’ Εθνική: ‘Επιθυμία για ποδόσφαιρο, ανάγκη για αθλητισμό’

Με αφορμή την τηλεδιάσκεψη, η οποία έλαβε χώρα την Τετάρτη (30/12) για το μέλλον της Γ’ Εθνικής, το «metrosport» επικοινώνησε με δύο ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έλαβαν μέρος στη συζήτηση, εκπροσωπώντας τις ομάδες και τους ομίλους.

Ο λόγος για τους Στέλιο Τσουκάνη του Μακεδονικού και Δημήτρη Ηλιόπουλο του Απόλλωνα Παραλιμνίου.

«Ανάγκη για αθλητισμό»

Ο Τσουκάνης υπογράμμισε: «Υπάρχει πολύ μεγάλη επιθυμία και πίεση από την πλευρά των ποδοσφαιριστών για επανέναρξη και θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ο αθλητισμός είναι ζωή και με τα απαραίτητα μέτρα μπορούμε να πειθαρχήσουμε και να ξεκινήσουμε. Έτσι, μαθαίνουμε από παιδιά να πειθαρχούμε και είμαστε έτοιμοι να εφαρμόσουμε αυτά που θα μας ζητηθούν. Πολλά παιδιά νεαρής ηλικίας αλλά και οι υπόλοιποι έχουν ανάγκη τον αθλητισμό. Δεν υπάρχει χρόνος άλλος για χάσιμο από την άθληση γιατί αποτελεί ζωή”, ήταν τα λόγια του Τσουκάνη, που πρόσθεσε. “Συμφωνήθηκε να σταλθεί από την ΕΠΟ ολοκληρωμένο στρατηγικό πλάνο για την επανεκκίνηση και να παρουσιαστεί στους λοιμωξιολόγους. Κι εφόσον εγκριθεί θα ξεκινήσουν όλες οι απαραίτητες προσπάθειες να πραγματοποιηθεί. Υπάρχει αισιοδοξία μεγάλη ότι θα τα καταφέρουμε, αλλά τα πράγματα εξαρτώνται και από την κίνηση των κρουσμάτων».

«Κρατάμε μικρό καλάθι»

Ο Ηλιόπουλος επισήμανε από την πλευρά του: «Υπάρχει ισχυρή βούληση από την Πολιτεία και από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ότι θα γίνουν τα Πρωταθλήματα και ήδη υπάρχει σχεδιασμός για την έναρξη τους. Στα λόγια, βέβαια, όλοι μας είμαστε οι καλύτεροι. Στην πράξη είναι που κολλάμε… Άρα εμείς κρατάμε ότι είναι θετική η στάση της Ομοσπονδίας και της Πολιτείας και περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει στην πράξη. Μέχρι τότε κρατάμε μικρό καλάθι!!! Η Γ’ Εθνική δεν είναι τοπικό… Ομάδα Γ’ Εθνικής έχει ταξίδια. Έχει διπλές προπονήσεις και υποχρεώσεις, παρόμοιες με τις SL1, SL2 και FL! Θέλουμε την αντιμετώπιση που μας αρμόζει», ήταν το ξεκάθαρο μήνυμα του Ηλιόπουλου.

Πηγή: mikriliga.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Β’ ΕΠΣΕ (Α’ ΟΜΙΛΟΣ): Αλάτσατα-Ωρεοί 2-1

Κώστας Λαγός

Σαν Σήμερα (12/6/2019): Κάνηθος-Δροσιά 2-3 (photos)

Κώστας Λαγός

Δ. Ελευθεριάδης: Τα παιδιά… των δοκαριών!

Δημήτρης Ελευθεριάδης
-->